InfoFoto: Arhiva/kragujevac.rs

Studenti u prilici da “peku zanat” tokom leta u javnom sektoru

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Ponedeljak, 04 06 2018

Letnja stručna praksa za 123 studenta Univerziteta u Kragujevcu biće organizovana tokom jula i avgusta u 25 ustanova i preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava. Praksa će biti realizovana u dva ciklusa i to od 1. do 31. jula i od 1. do 31. avgusta. 

Na konkurs se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih, integrisanih i master akademskih studija sa Ekonomskog i Pravnog, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam, Filološko - umetničkog, zatim Fakulteta medicinskih i inženjerskih nauka, Prirodno - matematičkog fakulteta, Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo i Fakulteta tehničkih nauka. 

Rok za prijavljivanje je 22. jun za letnju praksu u ustanovama i preduzećama čiji je osnivač lokalna samouprava. Zainteresovani studenti se mogu prijaviti posredstvom mejla razvojkarijere@kg.ac.rs ili lično u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univeziteta u Kragujevcu, Jovana Cvijića bb, u zgradi Rektorata.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata kragujevačkog Univerziteta letnju praksu organizuje u saradnji sa lokalnom samoupravom.