InfoFoto: Šumadija sajam - Arhiva

Sve spremno za spektakularni SAJAM VENČANJA: Specijalni gost Zvezda Granda Bojan Pavlović

Autor: InfoKG
12:00 | Četvrtak, 10 02 2022

U susret Danu zaljubljenih, spektakularni Sajam venčanja, prvi u regionu u ovoj godini, svečano će biti otvoren sutra u 12 sati na kragujevačkom sajmištu i trajaće do nedelje, 13. februara. Posetioce očekuje bogata ponuda uz neverovatne popuste, kao i nastupi brojnih bendova, a specijali gost na otvaranju biće Zvezda Granda Bojan Pavlović.  

Tradicionalni Sajam venčanja, koji je prošle godine u Kragujevcu izostao usled pandemije Korona virusa, ove godine biće održan od 11. do 13. februara na Šumadija sajmu. 

Direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović istakao je posebno zadovoljstvo činjenicom da se u Kragujevcu organizuje prvi sajam venčanja u regionu u 2022. 

Na manifestaciji će se predstaviti renomirani izlagači sa bogatom ponudom proizvoda i usluga neophodnih za organizaciju venčanja, a to su saloni venčanica, restorani, zlatare, dekoracije, fotografi, svadbene torte, bendovi. 

Pored toga, tokom sva tri sajamska dana pripremljen je veliki broj promotivnih sadržaja, a na bini u hali Šumadija sajma nastupaće kragujevački bendovi. Na svečanom otvaranju sutra u 12 časova specijalni gost biće Zvezda Granda Bojan Pavlović.  

Radno vreme sajma u petak, subotu i nedelju je od 10 do 20 časova, a ulaz i parking su besplatni. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.