Info

SVI DETALJI PUCNJAVE U BAHUSU: Obračun žestokih momaka završen upucavanjem mladića! (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
23:00 | Četvrtak, 12 01 2017

U kafiću "Bahus" danas oko 15 časova, nakon verbalnog sukoba i gađanja flašama, čašama i svime staklenim što se našlo pod rukom, došlo je do vatrenog obračuna, koji je potom nastavljen i po samoj Glavnoj ulici. Tom prilikom upucan je mladić star 28 godina. Policija je zatvorila ulicu i dala se u potragu za napadačem koji je pobegao sa lica mesta. Pretpostavlja se da je ovaj događaj nastavak razračunavanja između dve zavađene grupe "žestokih gradskih momaka" koji traje već neko vreme.

Upucan mladić nije zadobio prostrelnu ranu i povrede opasne po život, već ga je metak samo okrznuo. Hitna pomoć je poziv primila u 15,18 časova, a na licu mesta ekipe su bile već u 15,24 sati. U međuvremenu, njega su prisutni privatnim automobilom već prevezli u Urgentni centar. Nakon kratkog zbrinjavanja, pušten je na kućno lečenje.

Sve je počelo svađom, nastavljeno gađanjem flašama, čašama i pikslama, a onda je jednom mladiću "pukao film", izvadio je pištolj i krenuo da puca.

Prema rečima očevidaca, kojih je bilo dosta, jer se sve zbilo u sred bela dana, pre samih metaka, staklo je letelo na sve strane. Gosti kafića i oni koji su bili najbliži ulazu takođe su spašavali živu glavu od srče i metaka. Prepadnuti prolaznici su vrištali, sklanjali se ko je gde stigao, a svi su usplahireno govorili da ne pamte da se u Kragujevcu skorije desilo ovako nešto u cenru grada i u to vreme.

Ulica je bila neko vreme zatvorena, a policija se dala u potragu za učesnicima vatrenog obračuna i napadačem koji je pobegao sa lica mesta.

Nezvanično, ovaj obračun nastavak je razračunavanja koje se već neko vreme dešava između dve grupe "žestokih momaka" i kome su, između ostalog, prethodile i masovna tuča i ulici Ive Lole Ribara, a potom i bacanje bombe na kuću u Stanovu, dok sam sukob seže mesecima pre ovoga.

Galerija slika