InfoFoto: Arhiva - kragujevac.ls.gov.rs i InfoKG

Tanasijević, Milenković i Pavlović seli u nove “direktorske fotelje”

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 17 05 2024

Nove direktore sada i zvanično dobili su Centar za obrazovanje, Gradska turistička organizacija Kragujevac, Ustanova kulture “Koraci”. U direktorske fotelje su seli Nenad Tanasijević, Mirjana Milenković i Bojan Pavlović. Na taj način, potvrđeno je pisanje portala InfoKG - Novi raspored DIREKTORSKIH FOTELJA: Evo ko u koju seda?

Na maratonskoj, prvoj redovnoj sednici Skupštine grada Kragujevca, koja je ukupno trajala 42 sata, u tri dana zasedanja od 24. aprila do 15. maja, između ostalog, postavljeni su i novi direktori Centra za obrazovanje, Gradske turističke organizacije Kragujevac i Ustanove kulture “Koraci”.

U okviru tačke dnevnog reda koje se odnose na oblast izbora, postavljenja, imenovanja i razrešenja na prvoj redovnoj sednici Skupštine grada imenovan je vršilac dužnosti direktora Centra za obrazovanje Kragujevac, Nenad Tanasijević. Dosadašnji v.d. direktora Gradske turističke organizacije Bojan Pavlović, imenovan je za funkciju v.d. Ustanove kulture „Koraci“, dok je dosadašnja direktorka ove ustanove Mirjana Milenković imenovana na funkciju v.d. direktora Gradske turističke organizacije. 

Mirjana Milenković i Bojan Pavlović zapravo su samo zamenili direktorske fotelje. 

Mirjana Milenković u javnosti je od ranije poznata kao PR Šumadija sajma, a potom kao direktorka Ustanove kulture “Koraci”, sada je došla na Pavlovićevo mesto.  

Bojan Pavlović je bio načelnik Odeljenja za unutrašnju i međunarodnu saradnju i poslove protokola u Gradskoj upravi, a potom i direktor Gradske turističke organizacije Kragujevac.On je sada seo u Mirjaninu fotelju u UK “Koraci”. 

Direktorska fotelja Centra za obrazovanje pripala je diplomiranom ekonomisti Nenadu Tanasijeviću članu Grupe građana “300 Kragujevčana”. Tanasijević je u javnosti poznat kao košarkaš, organizator turnira 3x3 u košarci, a odnedavno i fudbalu. 

Međutim, ovde spisku novih direktora nije kraj. Kako InfoKG nezvanično saznaje, u narednom periodu biće još zamena direktora u kragujevačkim ustanovama i preduzećima. Opširnije ovde: I dalje se raspoređuju DIREKTORSKE FOTELJE: Promena i u Predškolskoj ustanovi “Nada Naumović”.