InfoFoto: Večernje novosti

Tragedija u Kozujevu: Muž izbo suprugu, pa presudio sebi, mlađi sin našao mrtve roditelje

Autor: InfoKG
09:00 | Ponedeljak, 25 05 2020

U porodičnoj kući u kragujevačkom naselju Kozujevo u petak veče su pronađena tela Jordana A. (63) i njegove supruge Dragice (56). Najverovatnije je Jordan sa više uboda nožem ubio suprugu, a potom je istim oružjem presudio sebi, pišu Večernje novosti.

Mrtve roditelje u omanjoj kući u ovom naselju pronašao je sin koji sa svojom suprugom živi u istom dvorištu, ali u zasebnoj kući. Odmah je alarmirana policija.

Pod velikim smo stresom, molimo vas da nas ništa ne pitate jer ne možemo bilo šta da kažemo”, kratko je rekao njihov sin.

Šta se dešavalo neposredno pre ove tragedije, zasad niko pouzdano ne zna. Policija je nakon poziva stigla na mesto zločina i, prema onome što se zasad zna, reč je o ubistvu i samoubistvu. Muž je supruzi naneo smrtonosne udarce, a potom se istim nožem ubio.

Komšije u ovom prigradskom naselju kažu da su šokirani tragedijom koja se desila. Neki napominju da su znali da je Jordan bio preke naravi, da čak ni s komšijama nije bio u dobrim odnosima.

Žao mi je te jadne žene. Živim u blizini njihove kuće i čula sam njegove pretnje koje je upućivao supruzi i galamu iz dvorišta. Ona je bila dobra, ali izbegavala je da se druži sa ljudima iz komšiluka baš zbog njega i njegove preke naravi. Ipak, niko nije ni slutio da bi moglo doći do ovako teškog zločina i tragedije”, ispričala je za “Večernje novosti” jedna komšinica, koja nije želela da joj pominjemo ime. 

Komšije kažu da je Dragica bila vredna žena, uzgajala je u svom dvorištu salatu i drugo povrće. To je zatim prodavala na pijaci kako bi zaradila neki dinar. Prema rečima suseda, pre nekog vremena ona je boravila u sigurnoj kući, ali se vratila mužu.

Drugi pak sažaljevaju i njihova dva sina koji su odrasli i, kako pričaju, dobri su ljudi. Međutim, baš zbog čestih svađa i pretnji, stariji sin se sa suprugom i detetom odselio iz porodičnog dvorišta. Komšije navode da su čuli da je Jordan maltretirao i suprugu starijeg sina.

Mlađi sin, koji se nedavno oženio, ostao je da živi u istom dvorištu sa roditeljima. On ih je i pronašao mrtve.
Bračni par Jordan A. (63) i Dragica A. (56) biće sahranjeni sutra na Korićanskom groblju, saznaju “Večernje novosti” od ljudi bliskih ovoj porodici.

Izvor: Večernje novosti