InfoFoto: Trigano prikolice

TRIGANO - Prikolice za sve namene (FOTO)

Autor: InfoKG
15:22 | Petak, 23 09 2022

Kompanija “Trigano prikolice” je početkom septembra obeležila tačno šest godina poslovanja, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu. Poslovna godina u “Triganu“, traje od septembra do septembra. Shodno tome, ovoj kompaniji kažu da se mogu pohvaliti uspešnom poslovnom godinom, sa oko 15 miliona evra prometa i više od 20.000 proizvednih prikolica. 

Najveći izvoz smo realizovali u Francusku, poznatom kupcu. Zatim slede Poljska i Češka, pa ostale zemlje gde imamo dugogodišnje saradnike. Moramo napomenuti i to da je prodaja na tržištu Srbije stabilna. U prethodnoj poslovnoj godini smo ušli i na nova tržišta i to Grčke i Kipra”, poručuju iz kompanije “Trigano prikolice”.

“Trigano” je u maju prezentovao i nekoliko novih modela prikolica i time upotpunio asortiman.

Veliku pažnju su izazvale prikolice sa ručnim hidrauličnim klipom, tj. hidrauličnim kipovanjem, kojih do sada nije bilo u proizvodnji u Srbiji. Prikolice sa podšasijom i šasijom, su namenjene kako profesionalnoj tako i upotrebi za sopstvene potrebe. Odraz su jačine i kvaliteta. Takođe, plato prikolica dimenzija 4x2m, je nešto se čekalo. Za proleće planiramo još neke modele, a sve u skladu sa interesovanjima i potrebama naših kupaca”, kažu u “Triganu”.

“Trigano prikolice” je kompanija sa najvećim brojem zapošljenih invalidnih lica (preko 65%) u Srbiji, što ima, kako kažu, daje dodatni podstrek i motivaciju.

Nova poslovna godina, sa novim planovima i izazovima je pred nama. Nastavljamo istim tempom. Uverite se i sami u kvalitet i funkcionalnost naših prikolica”, poručuju iz kompanije “Trigano prikolice”.

Kompanija "Trigano prikolice" nalazi se u Jugoslovenskoj ulici bb, u Kragujevcu. Potencijalni kupci sve informacije mogu pronaći na sajtu www.trigano-prikolice.com ili pozivom na broj telefona 034/61-70-512. 

*Promo 

Galerija slika