InfoFoto: Arhiva - kragujevac.ls.gov.rs

TRKA za upis dece u vrtiće “Đurđevdana” i “Nade Naumović”: Slobodno 539 mesta

Autor: InfoKG
11:30 | Utorak, 14 03 2023

U toku je podnošenje zahteva za upis dece u vrtiće predškolskih ustanova “Đurđevdan” i “Nada Naumović”,u kojima je slobodno ukupno 539 mesta. Zahtevi i potrebna dokumentacija se podnose u kancelariji koja se nalazi u ulici Prvoslava Stojanovića 10, svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a konkurs je otvoren do 3. aprila. 

U vrtiće PU “Đurđevdan” će moći da se upiše 292 mališana, dok je kapacitet PU “Nada Naumović” 247.

Zainteresovani roditelji koji žele da svoju decu upišu u neko od obdaništa predškolskih ustanova čiji je osnivač grad Kragujevac, zahtev uz dokumentaciju mogu da pošalju i putem pošte na adrese predškolskih ustanova „Nada Naumović“ na adresu Save Kovačevića br 30. i „Đurđevdan“ na adresu Prvoslava Stojanovića br 10, lokal br 7.

Zahtev se može podneti i elektronskim putem, na sajtu www.euprava.gov.rs na portalu eUprave Republike Srbije nalazi se link Pomoć, gde je objašnjen način popunjavanja elektronske prijave.

Na osnovu zahteva i predate neophodne dokumentacije Komisija će najkasnije do 13. maja izvršiti bodovanje i rangiranje i utvrditi i objaviti Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Zahtevi za prijem dece na celodnevni boravak mogu se preuzeti na internet stranicama grada KragujevcaPU „Nada Naumović“PU „Đurđevdan“ ili neposredno u kancelariji br. 5 u ulici Prvoslava Stojanovića broj 10, Kragujevac.