Info

U Kragujevcu još SEDAM sajmova do kraja 2019.

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Utorak, 30 07 2019

Na Šumadija sajmu od početka ove godine uspešno je organizovano deset sajamskih manifestacija, dok je plan da do kraja 2019. bude održano još sedam sajmova, ali i brojne druge manfestacije. Kragujevčane, između ostalog, očekuju sajmovi poljoprivrede, zdravlja i lepote, turizma, autombila…  

U periodu od januara do kraja juna na kragujevačkom sajmištu održano je deset sajamskih manifestacija. Reč je o sajmovima građevinarstva, venčanja, obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija, nameštaja, hortikulture, knjiga i grafike, lova, ribolova, lovnog turizma i nautike, Komdel expo i gejminga i pop kulture. Na Šumadija sajmu su zadovoljni ostvarenim rezultatima tokom ovih manifestacija kako u pogledu broja izlagača, tako i po posećenosti. 

Svake kalendarske godine trudimo se da imamo više manifestacija, koje su i same kvalitetnije. U prilog tome govore i činjenice da posećenost sajmova i zadovoljstvo naših izlagača su jasan pokazatelj kvaliteta naših manifestacija. U ovom trenutku smo u fazi pripreme predstojećih sajmova koji nas čekaju na jesen, od kojih se neki po prvi put organizuju i na Šumadija sajmu i u gradu uopšte. Imamo velika očekivanja od Sajma poljoprivrede koji se tradicionalno održava u septembru mesecu. Pored već postojećih brojnih izlagača, očekujemo i nekolicinu novih sa kojima smo već neko vreme u pregovorima”, izjavila je za InfoKG Rukovodilac službe marketinga i sajamskih manifestacija Šumadija sajma, Mirjana Milenković. 

Na Šumadija sajmu planiraju da na jesen organizuju sajmove poljoprivrede, zdravlja i lepote, turizma, autombila, privrednih vozila, dečji sajam… Pored toga, u planu je i održavanje brojnih drugih manifestacija, koje će uskoro biti najavljene.