Info

U stravičnim lančanim udesima poginuli sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug advokat (FOTO)

Autor: InfoKG
16:33 | Utorak, 09 10 2018

Suzana Vidanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i njen suprug advokat Mile Vidanović među poginulima su u dva lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš.

U dva stravična lančana udesa koja su se dogodila na auto-putu Beograd-Niš u oba smera, na gotovo istom mestu u isto vreme, poginulo je pet srpskih državljana i dva Makedonca, saznaje "Blic". Među poginulima je i Suzana Vidanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu, kao i njen suprug advokat Mile Vidanović, piše BLIC.

U nezapamćenom lančanom udesu povređeno je više od 35 osoba, a oštećeno više od 40 vozila.

Neka od vozila su potpuno uništena, do neprepoznatljivosti.

Naime, paralelno su se dogodile dve lančane saobraćajne nesreće, jedna u smeru Beograd-Niš, druga u smeru Niš-Beograd.

U prvoj saobraćajnoj nesreći, od Beograda ka Nišu, četiri osobe su poginule, a deset osoba povređeno. U toj nesreći učestvovalo je više od deset vozila, pri tome su se dva kamiona zapalila.

Drugi sudar se desio na istom mestu, ali u drugom smeru, od Niša ka Beogradu. U toj nesreći tri osobe su poginule, a više od 10 povređeno. U sudaru je učestvovalo devet kamiona i nekoliko automobila.

Udesi su se dogodili u gotovo isto vreme jutros oko 7.15. Na mesto udesa upućeno je više vatrogasnih kola i kola hitne pomoći

Izvor: BLIC

Galerija slika

Izvor: Blic