InfoFoto: JKP Šumadija

U toku krčenje i uništavanje šiblja i rastinja pored lokalnih puteva (FOTO)

Autor: InfoKG
13:00 | Subota, 26 11 2022

U toku je košenje, krčenje i uništavanje šiblja i rastinja pored lokalnih puteva u Kragujevcu. Iz Javnog komunalnog preduzeća “Šumadija“ poručuju da su do sada uređeni putni pravci Korman – Botunje , Kutlovo – Stragari, kao i lokalni putevi u Bukorovcu, Lužnicama, Gornjim Grbicama i Pajazitovu. Najavljuju da su na redu Teferič, Trešnjevak, Čumić i Rogojevac.

Javno komunalno preduzeće “Šumadija“ započelo je tokom ovog meseca košenje, krčenje i uništavanje nepoželjne vegetacije pored lokalnih puteva. 

Do sada su uređeni putni pravci Korman – Botunje , Kutlovo – Stragari kao i lokalni putevi u Bukorovcu, Lužnicama, Gornjim Grbicama i Pajazitovu. Orezivanjem drveća, čišćenjem bankina pored puta, košenjem nepoželjnog šiblja i rastinja obezbeđuje se prohodnost puteva i prilaz gradu“, saopšteno je iz JKP “Šumadija“.

Iz ovog preduzeća najavljuju da će radovi na uklanjanju korovske vegetacije pored lokalnih puteva biti nastavljeni u Teferiču, Trešnjevaku, Čumiću i Rogojevcu i da će se odvijati u skladu sa vremenskim prilikama.

Galerija slika