Info

U zamenu za račune stižu telefoni i mikrotalasne, ostaje nada za stan u Beogradu na vodi

Autor: Jovana Mladenović
15:00 | Utorak, 28 03 2017

U trećem, pretposlednjem krugu izvlačenja u nagradnoj Igri "Uzmi račun i pobedi", Kragujevčani su najbolje prošli kada je reč o putovanjima, a sem toga, u naš grad stižu još i mobilni telefoni i mikrotalasne pećnice. Ostaje nada za najkrupniju nagradu - stan u Beogradu na vodi, koja će biti izvučena predstojećeg vikenda.

Poslednje kolo, u kome će biti izvučen dobitnik stana u Beogradu na vodi, održava se ove subote.

Kao što je InfoKG već pisao, petodnevno putovanje u Njujork za dve osobe, sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja, dobio je Zvonimir Marković sa Aerodroma. Desetodnevno putovanje u Grčku za dve osobe, sa obezbeđenim autobuskim prevozom i polisom putnog osiguranja, dobio je Miodrag Živanović.

Među dobitnicima 25 mobilnih telefona marke "Tesla", model "smartfon 3.2", našla se Gordana Ignjatović. Kuhinju će mikrotalasnom pećnicom marke "Gorenje", model MM020MEII, zanoviti Vladimir Kočović i Miloš Vasiljević.

Poslednje, četvrto izvlačenje, biće održano u subotu, 1. aprila, a tada će biit poznato ko je srećni dobitnik najpestižnije nagrade, stana u Beogradu na vodi.