Info

Ubistvo u pokušaju: Izboden mladić u Glavnoj, pa ostavljen na ulici!

Autor: Jovana Mladenović
14:08 | Nedelja, 09 04 2017

U Glavnoj ulici, ispred jednog od ugostiteljskih objekata, noćas, 3 sata iza ponoći, izboden je dvadesettrogodišnji mladić. Zbog ubistva u pokušaju uhapšen je dvadesetdvogodišnji Kragujevčanin N.M. koji mu je naneo povrede, kao i D.B. koji je napadaču pomagao da sakrije nož. Izbodenog mladića napadač je ostavio na ulici, a našao ga je jedan od gostiju obližnjeg lokala.

Napadač je nožem naneo više ubodnih rana u predelu ruke i desne natkolenice dvadesettrogodišnjaku, a zatim ga je izbodenog ostavio na ulici i pobegao. Pomagač je imao zadatak da sakrije nož kojim je izvršeno krivično delo, ali ga je policija ipak pronašla, saznaje InfoKG. Izbodenog mladića pronašao je na ulici jedan od gostiju koji je napustio obližnji lokal, te pozvao hitnu pomoć i policiju. Povređeni muškarac nalazi se na lečenju na Odeljenju intenzivne nege Kliničkog centra u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su N.M.(22) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Mera zadržavanja određena je i D.B.(22), takođe iz Kragujevca, zbog sumnje da je pružio pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Postoje osnovi sumnje je N.M. noćas, tri sata posle ponoći, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici kralja Aleksandra prvog Karađorđevića u Kragujevcu, dvadesettrogodišnjem muškarcu oštrim predmetom naneo više ubodnih rana u predelu ruku i desne natkolenice. Policija je osumnjičenog, koji je pobegao nakon izvršenog krivičnog dela, odmah identifikovala i uhapsila, kao i D.B. koji mu je pružio pomoć nakon bekstva. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, saopštila je ovdašnja policija.