Info

Uhapšen jedan od dvojice pljačkaša pošte u Divostinu, ukrali MILION dinara

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Četvrtak, 13 05 2021

Policija je uhapsila tridesetčetvorogodišnjeg Kragujevčanina M. M., koji je sa još jednom osobom, za kojom se intenzivno traga, uz pretnju pištoljem, jutros opljačkao poštu u kragujevačkom selu Divostin. Oni su iz pošte ukrali oko milion dinara. Osumnjičeni je priveden, a policija je za sada pronašla 860.000 dinara i vratiće ih pošti. 

Drama se odigrala jutros oko 9:30 sati kada su dvojica maskiranih razbojnika, uz pretnju pištoljem, od radnika pošte u Divostinu oteli oko milion dinara. Nakon pljačke, seli su u automobil Jugo i pobegli u pravcu obližnje šume. Međutim, nedaleko odatle vozilo im se pokvarilo, pa su nastavili da beže. Policija je odmah alarmirana i krenula je potraga za njima.

Brzom i efikasnom akcijom policije, za samo sat vemena jedan od razbojnika je uhapšen, dok se za drugim intenzivno traga. Policija je za sada od ukradenih milion dinara pronašla 860.000 i vratiće ih pošti. Osumnjičenom tridesetčetvorogodišnjem Kragujevčaninu M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Кragujevcu.