InfoFoto: Ilustracija

Uhapšeno troje Kragujevčana zbog falsifikovanja, krađe vozila i novca

Autor: InfoKG
15:06 | Utorak, 25 06 2019

Kragujevačka policija je u odvojenim akcijama uhapsila dva muškarca i jednu ženu, M. T. (1989), D. S. (1974) i S. R. (1965), zbog sumnje da su izvršili različita krivična dela, falsifikovanje isprava, krađa dva vozila i 13.000 dinara. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnim kragujevačkim tužilaštvima. 

Policija je prilikom saobraćajne kontrole u mestu Korman zaustavila M. T. (1989), koji je vozio automobil marke „folksvagen pasat“, na čijoj prednjoj strani se nalazila registarska tablica koja pripada drugom vozilu. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprava.

D. S. (1974) je uhapšen zbog sumnje da je ukrao i neovlašćeno koristio automobile marke "lančija" i "jugo florida". Policija je pronašla vozila i vratila ih vlasnicima.

S. R. (1965) uhapšena je zbog sumnje da je iz jedne porodične kuće, koristeći nepažnju vlasnice, ukrala oko 13.000 dinara. Policija je deo novca pronašla i vratila vlasnici.

Inače, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u cilјu suzbijanja opšteg kriminala, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija uhapsili su ukupno 62 osobe na teritoriji naše zemlje zbog sumnje da su počinili različita krivična dela.