Info

Unapredite intelektualne sposobnosti u “Logi Kids-u”, upis u toku

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Četvrtak, 07 07 2016

U Obrazovnom centru “Logi Kids”, prvoj školi “SuanPan” mentalne aritmetike u Kragujevcu, u toku je upis dece uzrasta od 5 do 14 godina.

Centar je licenciran za sprovođenje nastave “SuanPan” mentalne aritmetike, međunarodnog programa koji dokazano utiče na razvijanje intelektualnih potencijala kod dece. Program se bazira na upotrebi drevne računaljke, abakusa, obema rukama. To dovodi do stimulacije obe moždane hemisfere i podizanja opštih mentalnih potencijala deteta. O čemu možete pročitati više ovde.

Nastava je podeljena u dva ciklusa u trajanju od po 8 meseci i održava se paralelno sa školskom godinom. Program prvog nastavnog dela obuhvata operacije sabiranja i oduzimanja, dok se u drugom obrađuju operacije množenja i deljenja.

U okvru programa postoje tri starosne grupe: kinder (od 5 do 7 godina), primarna (od 7 do 10 godina) i sekundarna (od 11 do 14 godina). Shodno tome, metodika rada je prilagođena u zavisnosti od starosne grupe.  Nastava se održava jednom nedeljno, najčešće vikendom i podrazumeva tri vezana časa u trajanju od 40 minuta. Svaki polaznik bi trebalo da tokom nedelje izdvoji 15 minuta dnevno za vežbanje na abakusu.

Nastavno osoblje čine iskusni pedagozi, sociolozi, vaspitači, profesori razredne nastave, koji poseduju višegodišnje radno iskustvo i licencirani su od strane osnivača i vlasnika programa, firme “PRO-MENS”.

Obrazovni centar “Logi Kids” nalazi se u Stambeno - poslovnom objektu “Smallville”, u ulici Bulevar kraljice Marije 54. Roditelji koji su zainteresovani da decu upišu u “Logi Kids” sve informacije mogu dobiti na sajtu www.logikids.rs ili pozivom na brojeve telefona 062/292-000; 062/293-000; 062/294-000.