Info

UROŠEVIĆ: Neznanje u vođenju Grada, sudbina ZASTAVINE AMBULANTE preti i drugim ustanovama i preduzećima

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Četvrtak, 13 06 2019

"Sva aktuelna dešavanja u vezi sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu radnika (Zastavina ambulanta), nad kojim je pokrenut postupak likvidacije, samo su još jedan dokaz nesposobnosti i nemarnosti gradske vlasti. Takvu sudbinu će, ukoliko ne dođe do hitne promene vladajuće strukture, izvesno doživeti i ostale ustanove i preduzeća čiji je osnivač Grad Kragujevac", smatra predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove, Milan Urošević.

Urošević kaže da su greške u radu nešto što se svakome može desiti, ali da nije normalno da neko ređa samo grešku za greškom:

"Kada nešto radite, moguće je da ponekad i pogrešite. Međutim, u njihovon slučaju (aktuelne gradske vlasti, prim. aut.), ređaju se samo greške koje nastaju, ne kao proizvod rada, jer je očigledno da oni taj pojam ne poznaju, već su proizvod nerada, nečinjenja, lenjosti i neznanja", kaže Urošević i dodaje da je za "štetu, koju gradu Kragujevcu i građanima svakodnevno nanose Radomir Nikolić i njegova klapa mamurnih lenjivaca," teško pronaći adekvatnu reč kojom bi se jednostavno opisala.

"Ako se nešto hitno ne promeni, sudbinu Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika doživeće i ostale ustanove, ali i preduzeća čiji je osnivač Grad Kragujevac", zaključuje i upozorava Urošević.