Info

Urošević: Tek posle Nikolićeve smene dolaze bolji dani za Kragujevac

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 20 09 2017

Kragujevac može da bude moderan, prosperitetan i finansijski stabilan grad, ali tek nakon smene gradonačelnika Radomira Nikolića i njegovih bliskih saradnika, smatra predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove Milan Urošević. Naglašava da mu je prioritet da se u Kragujevcu stvore uslovi za dolazak investitora, ali i da se grad infrastrukturno unapredi i modernizuje. 

Na žalost svih dobronamernih Kragujevčana koji su svesni činjenice da gradu nema prosperiteta dok je na njegovom čelu Radomir Nikolić, ne verujem da je ovo mesec u kom će se njegov mandat na mestu gradonačelnika Kragujevca okončati. Svejedno, ja lično ću kada god se pitanje njegove smene bude našlo na dnevnom redu Skupštine grada glasati za istu. Svi oni koji budu podržali takvu odluku na istoj su strani sa nama, nezavisno od toga u kom odborničkom klubu bili. O tome ko će ga zameniti, da li će SPO biti deo naredne gradske vlasti i da li ću ja lično obavljati neku odgovornu funkciju o tom potom. Moje političke ambicije gledano iz ove perspektive u vezi su pre svega sa narednim lokalnim izborima 2020. godine”, kaže Urošević. 

Prioritet mu je da formira lokalnu listu koja će okupiti ljude željne drugačijeg Kragujevca, modernog, prosperitetnog i finansijski stabilnog. Uroševiću je želja i da stvori uslove da u prvu prestonicu moderne Srbije dođu investitori, koji će ulagati u naš grad i omogućiti da se što veći broj Kragujevčana zaposli, kao i da se grad infrastrukturno unapredi i modernizuje.