InfoFoto: Facebook/Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Uručeni ključevi Fiata 500L dobitnicima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", među njima i jedan Kragujevčanin

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 25 12 2020

U Kragujevcu su ključevi 20 automobila “Fiat 500L” uručeni dobitnicima prva četiri izvlačenja ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a među njima je i jedan naš sugrađanin Zoran Petković. Ključeve je dobitnicima uručila ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević. 

U prva četiri izvlačenja ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dodeljeno je 20 automobila marke “Fiat 500L”. Dobitnici su Zoran Petković iz Kragujevca, Matija Rašković iz Beograda, Aleksandar Mareš iz Bele Crkve, Mirjana Gigović iz Beograda, Vera Bosnić iz Zemun Polja, Igor Kukolj iz Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Beograda, Javorka Popović iz Vranja, Slavica Obradović iz Žabara, Uroš Mirković iz Pančeva, Nada Živkov iz Tovariševa, Jovan Ivanišević iz Zrenjanina, Gordana Nedeljković iz Odžaka, Slađana Todorović iz Svilajnca, Branislav Aljetić iz Bačkog Jarka, Ružica Valčić iz Vlasotinca, Proković Milena iz Aranđelovca i Milica Budić iz Tovariševa. 

Ključeve je dobitnicima uručila ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević. Ona je tom prilikom za RTS rekla da uzimanje fiskalnih računa ima ogroman značaj, jer državi omogućava da pravi čvrste i odlučne korake u borbi protiv sive ekonomije. Dodala je i da je povećanje poreskog prihoda za dobrobit svih nas i da na taj način možemo da ulažemo u državu - gradimo vrtiće, škole, ustanove socijalne zaštite...

"Ovo je veliki korak za sve nas. Zadovoljni smo odzivom naroda za učešće u ovakvoj nagradnoj igri. Ona je ovim ljudima donela nagradu, ali će u budućnosti svima nama omogućiti da budemo nagrađeni ulaganjem u našu zemlju", rekla je za RTS Kisić Tepavčević.

Podsetimo i da je u četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan u Beogradu dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca. Opširnije ovde: UZELA RAČUN I POBEDILA: Kragujevčanka dobitnica STANA u Beogradu.

Poslednje izvlačenje prvog kruga ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", peto po redu, najavljeno je za subotu, 26. decembra. 

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuje deset automobila "Fiat 500L", trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga - stan u "Beogradu na vodi". 

U konkurenciji je oko šest miliona koverata koji ostaju u igri i za drugi krug koji je planiran za početak sledeće godine. 

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa deset fiskalnih računa ili deset slipova, ne starijih od 1. septembra ove godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. 

Izvor: RTS

Galerija slika