InfoFoto: 3D by Aleksandar Stošić Atelje

Veliko interesovanje za najatraktivniji kompleks u izgradnji - Kvadrat već od 1.350 €

Autor: InfoKG
09:20 | Subota, 05 11 2022

Projekat izgradnje stambeno poslovnog kompleksa u neposrednoj blizini Palate pravde izazvao je veliku pažnju i interesovanje naših sugrađana. Naime, krajem avgusta ove godine kompanija Matis New Point, iza koje stoji renomirana kompanija Matis, lider u proizvodnji nameštaja, otpočela je izgradnju modernog kompleksa pod nazivom "New Point Business & Residence". Od samog starta projekat je izazvao veliku pažnju, kako zbog atraktivnosti samog kompleksa, tako i zbog sve poželjnije lokacije, kako za život, tako i za poslovanje, kreirane pre svega preseljenjem svih pravosudnih organa iz centra grada na ovu lokaciju.

Već u prvim danima prodaje ostvaren je dvocifren broj overa kupoprodajnih ugovora, čemu je verujemo doprinela i atraktivna cena kvadrata u pretprodaji. Kako saznajemo od investitora, cena stanova u ovoj fazi prodaje kreće se u rasponu od 1.350 do 1.550 evra po metru kvadratnom, što ovaj projekat u trenutnim tržišnim okolnostima čini vrlo konkurentnim. Cena kvadrata nije jedinstvena, već varira u zavisnosti od strukture, spratnosti i orijentacije konkretnog stana, a izvesno je da će cene, shodno visokoj potražnji, u narednim fazama prodaje rasti, posebno ako se uzme u obzir činjenica da cene novogradnje u Kragujevcu već premašuju iznos od 1.700 evra po metru kvadratnom.

Ukoliko planirate kupovinu stana u bliskoj budućnosti, bilo za život ili kao investicionu nekretninu za rentiranje, savetujemo vam da na vreme registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpoint.rs kako biste iskoristili najpovoljnije uslove kupovine u ovoj fazi prodaje. 

Ovaj stambeno-poslovni kompleks na površini od jednog hektara objedinjuje 126 stanova različitih struktura, od najmanjih jednoiposobnih površine 44 metra kvadratna, do četvorosobnih površine preko 130 metara kvadratnih. Kupcima su na raspolaganju i stanovi različitih struktura sa XL terasama na prvom spratu kompleksa, dok poslovni deo objekta čine dominantna biznis kula površine preko 3.300 metara kvadratnih i 27 lokala pogodnih za obavljanje različitih delatnosti. Vlasnicima i posetiocima na raspolaganju je i 214 parking mesta, i to 128 garažnih i 86 nadzamnih.

Ono što kompleks čini posebno atraktivnim je i uređen park sa dečijim igralištem, kao i više od 2.000 kvadrata zelenih površina, a kompletna parcela na kojoj se objekat gradi biće oivičena drvoredom.

Za više informacija o projektu i uslovima kupovine registrujte interesovanje ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na broj +381 69/610-810

*Promo