InfoFoto: Vespa klub Kragujevac

VESPE prodefilovale Kragujevcom (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Sreda, 04 09 2019

U Kragujevcu je proteklog vikenda održan prvi zvanični Vespa skup, koji je okupio oko 80 ljubitelja ovog dvotočkaša. Vespe su prodefilovale gradskim ulicama, a učesnici su uživali u bogatom programu ove trodnevne manifestacije.  

Nakon što je prošle godine uspšeno održana manifestacija “Vespa matine”, Vespa klub Kragujevac je odlučio da ove godine organizuje prvi zvanični Vespa skup. Manifesatcija je trajala tri dana, a cilj je bio da se promoviše bezbedna vožnja i promovišu kultura i turistički potencijal Kragujevca. 

Vespe raznih generacija i modela pristigle su iz  Niša, Kruševca, Vršca, Beograda,  Užica, Trstenika, Jagodine, Vrnjačke Banje, Požege, Stare Pazove, ali i iz Bugarske.

Neki od vozača su prešli na svojim Vespama preko 800 km tokom tri dana skupa što dokazujue da je putovanje Vespom uvek bio čin avanturizma, ali i dokaz zaljubljenika da ona može još više! Vespa Klub Kragujevac potrudio se da bude dobar domaćin. Sva tri dana gosti su imali bogat program aktivnosti uz laganu vožnju sa stilom i elegancijom koju može da priušti samo Vespa. Opšti utisak svih je da je prvi Vespa skup Kragujevac 2019. završen više nego uspešno. Ponovo je dokazano da Vespa nije samo običan skuter već sinonim za stil, eleganciju i slobodu”, poručuju iz Vespa klub Kragujevac. 

Podsetimo, Vespa klub Kragujevac je početkom septembra prošle godine organizovao  "Vespa matine Kragujevac 2018", a na manifestaciji se okupilo oko 70 Vespi, raznih generacija i modela, iz Beograda, Vršca, Niša, Kruševca, Jagodine, Vrnjačke banje, Aleksandrovca, Stare Pazove, Čačka… Opširnije ovde: Kragujevac u znaku VESPE.

Galerija slika