Info

Vlasnik kuće putem natpisa na kapiji zapretio TROVANJEM PASA

Autor: Jovana Mladenović
11:00 | Utorak, 12 04 2022

U ulici Miodraga Stefanovića, nedaleko od Ambulante u Bresnici, jedan od vlasnika kuća postavio je natpis sledeće sadržine na ogradu svog dvorišta: "Zabranjeno je zadržavanje kučića ispred moje kuće. Sledi trovanje".

Natpis je postao viralan juče, kada ga je jedna od članica Facebook grupe "Kragujevčanke" objavila u ovoj grupi. To je izazvalo oštru polemiku kroz više od 200 komentara i podeljena mišljenja ove FB zajednice na one koji pretpostavljaju da je vlasnik kuće revoltiran potencijalno neodgovornim vlasnicima pasa koji ostavljaju za svojim ljubimcima izmet, kao i na one koji naglašavaju da je u najavi zločin nad životinjama i oštro osuđuju ovakvo ponašanje.

Ubrzo su se portalu InfoKG javili čitaoci koji žive nedaleko odavde, i sami vlasnici pasa, koji strahuju za svoje ljubimce, jer ne bi bio prvi put da u Bresnici dođe do masovnog trovanja životinja. 

- Nisam mogao da verujem kada se pročulo za natpis, pa sam izašao da se lično uverim i fotografišem, kako bih putem društnevih mreža i sam upozorio na komšije da paze na svoje ljubimce, kaže nam jedan od čitalaca koji ne može da veruje da postoje oni koji brane vlasnika kuće koji preti trovanjem pasa.

Pišite nam u komentarima vaše mišljenje o ovoj situaciji.