Info

Vučić: Gradićemo nove pogone u Kragujevcu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
10:38 | Četvrtak, 30 03 2017

Za Kragujevac smo planirali mnogo stvari. Vi znate da ne volim da obećavam bog zna šta. Imali smo problema i uvek ima problema, bez obzira na mnogo zakazanog posla za budućnost i sa Zastava oružjem i sa novom Kovačnicom, koju treba da pravimo, pravićemo nove pogone“, rekao je predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na završnom mitingu održanom u hali „Jezero“.

Izbori nisu šala, na njima birate svoju i budućnost svoje dece. Zato vas molim da izađete na izbore i glasate po svojoj savesti“, rekao je Vučić.

Naglašava da se Srbija zalaže za mir i stabilnost, ali i da nikome neće dozvoliti da ugrozi naše nacionalne interese.

Nećete za vreme našeg mandata doživeti ni "Bljesak", ni "Oluju", ni NATO agresiju. Imaćemo dovoljno snažnu zemlju da odbranimo mir. Hoćemo mir i da radimo. Zato je glas u nedelju, glas za stabilnost i budućnost. Svakoga dana prosipali su tone đubreta na moju vlast, na moju glavu, ali sam izdržao, jer narod zna istinu“, poručio je predsednički kandidat SNS-a.

Okupljenima u hali „Jezero“ su se obratili i potpredsednik Ruske dume Sergej Železnjak, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i studentkinja Pravnog fakulteta Dragana Kešelјević.

Zanimljivo je da mitingu nije prisustvovao predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić, jer je na službenom putu u Pekingu, iako su pojedini mediji ranije najavili da će se pojaviti na ovom skupu. Gradonačelnik Kragujevc i predsednik Gradskog odbora SNS-a Radomir Nikolić prisustvovao je mitingu, ali se nije obratio građanima. 

Završnom mitingu Srpske napredne stranke prisustvovalo je više hiljada ljudi, a pošto je „Jezero“ bilo malo da primi sve zainteresovane, brojni građani su obraćanje Vučića pratili preko prenosa ispred hale. 

Članovi Srpskog pokreta obnove iz Kragujevca i Lapova pružili su podršku Aleksandru Vučiću na mitingu, a o tome pročitajte ovde: SPO podržao Vučića – Urošević: Ne može loš odnos sa jednim čovekom negativno da utiče na dobru saradnju sa SNS-om.

Galerija slika