InfoFoto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić najavio FANTASTIČNE VESTI za Kragujevac (VIDEO)

Autor: InfoKG
17:00 | Ponedeljak, 27 07 2020

U Kragujevcu će do kraja 2021. godine biti izgrađena nova kanalizaciona mreža, za koju će biti utrošeno više do 600 kilometara cevi, kao i fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dodaje i da je to predviđeno programom “Srbija 2025”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas na Instagram profilu buducnostsrbijeav nekoliko velikih infrastrutkurnih projekata. Prvenstveno je saopštio da je danas doneta konačna odluka da se izgradi brza pruga Beograd-Niš.

Odlične vesti za naš narod. Brza pruga Beograd – Niš, 200 kilometara na sat. Ukupna dužina pruge je 204 kilometra i građani će za sat i dvadeset minuta moći da stignu od Beograda do Niša. Pruga će biti izgrađena do kraja 2023., a u naredna tri meseca će biti potpisani svi neophodni ugovori”, rekao je Vučić.  

Predsednik Srbije je najavio i da će 70 opština i gradova centralne Srbije, među kojima je i Kragujevac dobiti novu kanalizacionu mrežu, a biće izgrađene fabrike za prečišćavanje voda. 

70 opština centralne Srbije, potpisaćemo uskoro ugovor, izgradnja fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, izgradnja kanalizacionih cevi, najbrže dobijaju Kragujevac i Niš. Do kraja 2021. samo u Kragujevcu preko 600 kilometara cevi. Dakle, velike, fantastiče vesti za čistiju Srbiju, za Srbiju 21. veka, baš onako kako smo rekli u programu “Srbija 2025”, zaključio je Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odlične vesti za građane Srbije!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on