Info

Vulović group lider u proizvodnji gradskih autobusa

Autor: Branko Vukašinović
10:30 | Utorak, 19 09 2017

Kompanija “Vulović group” pozicionirala se kao lider na tržištu u proizvodnji gradskih autobusa i to zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa beloruskom kompanijom “MAZ”. U prilog tome govori i podatak da je u Kragujevcu u prethodne dve godine proizvedeno ukupno 126 autobusa. Oni su najvećim delom prodati privatnim transportnim firmama, koje obavljaju javni gradski prevoz u Beogradu.  

Poverenje naših korisnika predstavlja naš najveći adut, pa je naš uspeh zasnovan na dobroj reputaciji. Tim zaposlenih koje okupljamo svakodnevno se susreće sa novim izazovima sa ciljem da se reputacija održi, kao i da se poboljša odžavanjem iskrenih odnosa kako prema našim korisnicima tako i prema zaposlenima. Naša vizija se prvenstveno odnosi na razvoj zaposlenih, ali i na razvijanje jakih partnerskih odnosa sa korisnicima naših usluga, kao i na konstantnom istraživanju mogućnosti za unapređenje poslovnih procesa”, poručuju iz kompanije “Vulović group”.

Planovi kompanije “Vulović group” odnose se na širenje kapaciteta, jaku servisnu podršku sa ciljem stalnog poboljšanja kvaliteta usluge prema korisnicima.

Galerija slika