InfoFoto: Printscreen

Za koga glasamo? Kompletne liste kandidata za odbornike

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Sreda, 13 04 2016

Gradska izborna komisija proglasila je ukupno 15 lista kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu za predstojeće izbore zakazane za 24. april. U nastavku pogledajte kompletne liste kandidata za odbornike u Skupštini grada.

Izborna lista „Veroljub Verko Stevanović – Zajedno za Kragujevac“, koalicije Zajedno za Šumadiju – Demokratska stranka, prva je proglašena, a na njoj se nalazi 87 kandidata za odbornike u Skupštini grada.

Lista 01 final

"Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" naziv je druge proglašene liste koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke. Na ovoj izbornoj listi se nalazi 87 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. 

Lista 02 final

Lista „Ruska stranka – Ilija Radovanović“ biće na trećem mestu na glasačkim listići za predstojeće lokalne izbore, a na njoj se nalazi 29 kandidata za odbornike u Skupštini grada. 

Lista 03 final

Na izbornoj listi „Svi za Kragujevac – Milan Urošević“, koalicije Libralno-demokratska partija – Srpski pokret obnove, nalazi se 87 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu i biće na 4. mestu na glasačkim listićima. 

Lista 04 final

“Sigurno bolje - dr Vladan Vučićević“ nazive je liste koja će na glasačkim listićima biti na 5. mestu, a čini je 30 kandidata za odbronike u Skupštini grada. 

Lista 05 final

"Slađan Rakić - Kragujevačka inicijativa Eko park" 6. je proglašena izborna lista, a na njoj se nalazi 61 kandidata za odbornike.

Lista 06 final

Izbornu listu ''Boris Tadić-Za naš grad- SDS'', koalicije SDS - Rusinska demokratska stranka, čini 87 kandidata za odbornike, a na glasačkim listićima biće na 7. mestu. 

Lista 07 final

"Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije– Jedinstvena Srbija– Dragan Marković Palma" naziv je liste na kojoj se nalazi 87 kandidata. Izborna lista koalcije SPS-JS biće na 8. mestu na glasačkim listićima. 

Lista 08 final

Izborna lista "Demokratska stranka Srbije-Dveri-Sanda Rašković Ivić-Boško Obradović" biće na 9. mestu na galsačkim listićima na lokalnim izborima, a čini je 87 kandidata za odbornike u Skupštini grada. 

Lista 09 final

"Pokret socijalista, Pokret veterana-Aleksandar Vulin" naziv je 10. izborne liste na kojoj se nalazi 87 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. 

Lista 10 final

“Srpska narodna partija – Nenad Popović” je 11. izborna lista i čini je 29 kandidata. 

Lista 11 final

Izborna lista “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” biće na 12. mestu na glasačkim listićima. Na listi se nalazi 34 kandidata. 

Lista 12 final

Na izbornoj listi “Zelena stranka – Marijana Tucaković Veljković” nalazi se 29 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu. Lista će na glasačkim listićima biti na 13. mestu. 

Lista 13 final

“Dosta je bilo – Saša Radulović” naziv je izborne liste koja će na glasačkim listićima biti na 14. mestu. Na listi se nalazi 30 kandidata za odbornike u Skupštin grada. 

Lista 14 final

Izbornu listu “Demokratska unija Roma” čini 29 kandidata za odbornike u gradskom parlamentu i na glasačkimlistićima biće na 15. mestu. 

Lista 15 final

Na izbornim listama, kao što ste mogli da vidite, nalaze se Kragujevčani različitih obrazovnih profila i zanimanja. Neki od njih su već bili na listama kandidata za odbornike na prethodnim lokalnim izborima, a tu su i nova lica.

Čija lista uliva najviše poverenja, odnosno čijim kandidatima se najviše veruje, ko će život u gradu učiniti boljim i ispuniti sva obećanja, znaćemo nakon 24. aprila.