Info

Zahtevi za prijem dece u privatne vrtiće ISKLJUČIVO ELEKTRONSKIM PUTEM

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Sreda, 28 10 2020

Gradska uprava je 22.oktobra raspisala treći Javni poziv za podnošenje Zahteva za priznavanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u privatnim vrtićima, koja na Izvodu iz liste čekanja imaju od 61.9999 bodova do 61.0000. Zbog pogoršane epidemiloške situacije, zahtevi se od danas mogu predati isključivo elektronskim putem, a krajnji rok je 20. novembar.

Raspisan treći javni poziv za upis dece u privatne vrtiće uz subvencije Grada

U cilju zaštite građana i sprečavanja mogućnosti širenja zarazne bolesti COVID 19, Gradska uprava za društvene delatnosti i poslove sa građanima poziva roditelje da Zahteve za priznavanje prava na naknadu dela troškova od danas isključivo podnose elektronskim putem na mail adresu prijemdece@gmail.com, kako bi se izbeglo stvaranje gužve i obezbedili epidemiološki uslovi.

Obrazac Zahteva možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca www.kragujevac.rs., gde se u sklopu Javnog poziva nalaze i raspoloživi kapaciteti privatnih predškolskih ustanova u pogledu godina starosti deteta i detaljne informacije neophodne za prijem Zahteva.

Ukoliko roditelji ne mogu da preuzmu obrazac zahteva sa sajta grada, mogu da upute zahtev putem mejla prijemdece@gmail.com kako bi im se dostavio na njihovu mail adresu.