Zaposleni u JKP Šumadija svojim penzionerima i porodicama preminulih kolega uručili pakete pomoći (FOTO)

Četvrtak, 09 April 2020 10:00Autor: Jovana Mladenović

Zaposleni u JKP Šumadija, u saradnji sa Gradskom organizacijom Crvenog krsta, juče su svojim penzionerima i porodicama preminulih kolega uručili 80 paketa pomoći, koji sadrže životne namirnice i sredstva za higijenu, u okviru akcije koju su nazvali "Nismo vas zaboravili – Ostanite kod kuće".

Zaposleni u JKP Šumadija sa volonterima Crvenog krsta su na adrese svojih bivših kolega i porodica preminulih kolega dostavili 80 paketa osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu. Pojedinačna vrednost svakog paketa je 2.000 dinara, a zaposleni su novac donirali koliko je ko bio u mogućnosti.

"U toku dana sa volonterima Gradske organizacije Crvenog krsta našim penzionerima i porodicama preminulih kolega na kućne adrese odneli smo pakete pomoći kako bismo im pokazali da i u ovim teškim momentima mislimo na njih i da ih nismo zaboravili. U većem broju slučajeva radi se o penzionerima sa najnižim penzijama ili o invalidskim penzionerima, a ovim znakom pažnje pokazujemo zahvalnost i poštovanje za ono što su u toku svog radnog veka uradili za preduzeće. Ovakvim i sličnim akcijama nastavićemo da im pomažemo", rekao je direktor JKP Šumadije Nemanja Dimitrijević. 

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije

f