InfoFoto: Arhiva - kragujevac.rs

Zastavina ambulanta izlazi iz COVID sistema

Autor: InfoKG
13:00 | Petak, 25 03 2022

Zastavina ambulanta od sutra izlazi iz COVID sistema, s obzirom na to da je tokom ovog meseca broj pregleda znatno smanjen, odlučio je Gradski štab za vanredne situacije.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i smanjenja broja pacijenata sa simptomima virusa COVID–19 na dnevnom nivou, Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kragujevca naložio je zatvaranje COVID-19 ambulante u Zastava – Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika d.o.o. Kragujevac, od subote 26. marta 2022.

Naredba je doneta na osnovu zahteva Zastava ZZZR u kome je navedeno da se broj pregleda tokom marta znatno umanjio. Na dnevnom nivou u proseku se obavi 40 pregleda, dok je u januaru broj pregleda bio 216 po danu.

Zastava – Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika sa COVID pacijentima radiće još danas, a od sutra, 26. marta, izlazi iz COVID sistema i vraća se u regularan način rada. 

Podsetimo da građani sa simptomima Korona virusa i dalje se mogu pregledati i testirati u COVID ambulanti kragujevačkog Doma zdravlja u zgradi ATD-a, koja je radnim danima otvorena od 7 do 20 časova, a viklendom od 7 do 17 časova.