Info

Zatvoreni bazen ne radi, uskoro kraj kupališne sezone na otvorenim

Autor: Branko Vukašinović
10:10 | Petak, 25 08 2017

Zatvoreni bazen Sportskog centra “Park” trenutno ne radi zbog redovnog godišnjeg održavanja, a ponovo će početi sa radom 1. septembra. Kupališna sezona na otvorenim bazenima trebalo bi da bude okončana 2. septembra, a na Šumaričkom jezeru 31. avgusta, izjavio je za InfoKG direktor Sportskog centra “Park”, Marko Pavlović. 

Sportski centar “Park” svake godine poslednjih desetak dana avgusta koristi kako bi sredio zatvoreni bazen. Plan je da se narednih dana zameni voda, okreči kompleks u kom se nalazi zatvoreni bazen i uradi sve što je neophodno kako bi se Kragujevčani ponovo od 1. septembra nesmetano rekreirali na ovom mestu. Za te radove će biti utrošeno oko milion dinara, kaže Pavlović.

Kragujevčani će na otvorenim bazenima moći da uživaju do 2. septembra, a ukoliko vremenski uslovi dozvole kupališna sezona možda bude produžena za još nekoliko dana, dok će na Šumaričkom jezeru sigurno biti okončana 31. avgusta. 

Kragujevčani se od 1. septembra radnim danima na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ u jutarnjem terminu mogu rekreirati od 6 sati do pola 10, po ceni od 150 dinara. Cena dnevne karte u terminu od 13 do 18 časova je 200 dinara. Za ljubitelje noćnog kupanja, plivanje radnim danima od 22 časa do ponoći je 200 dinara.

Zatvoreni bazen Sportskog centra „Park“ vikendom je otvoren od 7 sati, a jutarnje kupanje po ceni od 150 dinara je organizovano do pola 10. Dnevni termin vikendom je od 13 do 18 časova, a cena karte je 200 dinara. Toliko treba izdvojiti i za noćno kupanje vikendom, od 21 čas do ponoći.

Mesečna propusnica je 2.500 dinara, dok je za studente, đake i penzionere 2.000 dinara. Deca mlađa od 7 godina ne plaćaju ulaz.