Info

Zimska služba: Svi putni pravci u Kragujevcu prohodni

Autor: Branko Vukašinović
12:30 | Petak, 11 01 2019

Svi putni pravci u Kragujevcu su prohodni i trenutno se radi na čišćenju ulica prvog prioriteta i na seoskom području, poručuju iz Zimske službe Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija”. Naglašavaju da će u naredna tri sata taj posao obaviti, a da će potom uslediti i čišćenje ulica drugog prioriteta.   

Prioritetne saobraćajnice u gradu i na seoskom području trenutno čisti devet ekipa Zimske službe Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija”. Od toga, pet ekipa je u gradu, a četiri na seoskom području. 

Ekipe još uvek rade na čišćenju ulica prvog prioriteta, ali su svakako svi putni pravci prohodni. Paralelno sa tim, čiste se i ulice u okolnim selima. Očekujemo da će to biti očišćeno u naredna 2 do 3 sata”, šef Zimske službe Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija”, Marko Radisavljević. 

Zimska služba Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija” apeluje na vozače da prilagode brzinu vožnje uslovima na putu.  
Prema najavama meteorologa prestanak padavina se očekuje sutra, kao i porast dnevne temperature. U Kragujevcu će tokom vikenda biti promenljivo oblačno vreme bez padavina. Maksimalna dnevna tempertura u subotu iznosiće 2 stepena, a u nedelju 5 stepeni. Od ponedeljka se najavljuje oblačno vreme i moguća je kiša.