Info

Žive u "ekstra zoni", a do do domova dolaze kroz blato, prašinu, lomeći kola (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
12:00 | Četvrtak, 11 03 2021

Mada na poreskim rešenjima stanara Moravske ulice piše da žive u ekstra zoni, sudeći po stanju asfalta kojim stižu do svojih domova, to se ne bi moglo ni naslutiti. 

Iz Moravske ulice je i jedan od ulaza u školu "21. oktobar".

Stanari ove ulice požalili su nam se na probleme s kojima se suočavaju doslovno svakog dana već par meseci.

Kako kažu, ulica je raskopana zbog radova na vodovodnoj mreži i samo zatrpana krupnim kamenom. Nije vraćena u čuveno prvibitno stanje, koje ne samo staranri Moravske, nego i pola grada, nikad ne dočekaju.

"Na poreskom rešenju mi piše da sam u "ekstra zoni", ali mi ulica ne izgleda tako", navodi jedan stanar.

Kada pada kiša nastane blato, a kada je suvo diže se oblak prašine. Ulica je najgora na raskrsnici koja se nalazi kod ulaza u školsko dvorište, pa deca moraju da paze i na bare i da ih kola ne isprskaju. Vozači imaju problema sa parkiranjem vozila, jer moraju da paze na gume, zbog ivica kanala koji je iskopan.

Podsetimo, portal InfoKG pre par dana pisao je o lošem stanju u kome se nalazi jedna od najprometnijih gradskih ulica - Gružanska. Tekst čitajte na: Ulice se raspadaju, vlast brine samo oko izbora: Krateri, razvaljeni ivičnjaci, rupa do rupe (FOTO)

Takođe, pisali smo i o lošem stanju raskrsnice kod Plaze. Čitajte na: Zanavljaju pešačke prelaze na raskrsnici koja im se raspada pred očima! (FOTO)

Galerija slika