Info

ZZŠ obeležio Đurđic – Stevanović: Očekujem raspisivanje vanrednih lokalnih i parlamentarnih izbora

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Ponedeljak, 16 11 2020

Stanje u Srbiji, pa i u Kragujevcu, je neprihvatljivo i zato je neophodno da se u narednim mesecim raspišu vanredni parlamentarni i lokalni izbori. To je poručio sa obeležavanja krsne slave Zdrava Srbija - Zajedno za Šumadiju, Obnavlјanje hrama Svetog velikomučenika Georgija – Đurđic, predsednik ove političke organizacije Veroljub Stevanović. 

Politička organizacija Zdrava Srbija - Zajedno za Šumadiju skromno je obeležila danas krsnu slavu Obnavlјanje hrama Svetog velikomučenika Georgija – Đurđic, shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a u prisustvu samo najužeg rukovodstva. Ovogodišnji kolačar je bio dr Miroslav Stojanović Džiga, odbornik u Skupštini grada. 

Predsednik ove političke organizacije Veroljub Stevanović ocenio je tom prilikom da je period između dve slave za “Zdrava Srbija – Zajedno za Šumadiju” bio buran. 

Znamo da su održani lokalni i parlamentarni izbori, u vrlo specifičnom stanju zbog Korona virusa, i imali smo korektnu i izvanrednu kampanju, ali desilo se šta se desilo. Bez obzira što smo nezadovoljni rezultatom, sa vladajućom većinom imamo korektan odnosno, ali se ne slažemo sa njihovom politikom i tu smo da kritikujemo sve ono što nije dobro. Trenutno stanje je neprihvatiljivo i nepodnošljivo i zbog toga očekujem da se raspišu vanredni parlamentarni i lokalni izbori na koje će građani izaći u znatno većem broju, kako bi se ono promenilo nabolje”, rekao je Stevanović. 

Očekuje da će do sledeće slave, na kojoj će on biti kolačar, stanje da se promeni i da će je proslaviti kao i prethodnih godina.

Galerija slika