KragujevčaniFoto: Ustupljena fotografija - Art Utopia Studio, Zoran Mirčetić

I Lea Mudreša iz Kragujevca u finalu izbora za Miss Srbije

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Utorak, 26 10 2021

U finale izbora za Miss Srbije, pored Milice Jovanović, plasirala se još jedna Kragujevčanka, a to je Lea Mudreša. Leu možete podržati slanjem SMS poruke MIS 14 na 5555.

Kragujevac ove godine ima dve predstavnice na izboru za Miss Srbije, koji organizuje kompanija “Miss YU”, čiji je predsednik i vlasnik svetskih licenci za teritoriju Srbije Vesna de Vinča. To su osamnaestogodišnja Milica Jovanović i sedamnaestogodišnja Lea Mudreša, koje su među 20 devojaka plasiranih u finale izbora za Miss Srbije, kojima kompanija “Miss Yu” dodeljuje stipendiju na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment.

Lea se uveliko priprema za odlazak na finale izbora za Miss Srbije, koje će biti održano sredinom novembra u Egiptu.

Treba imati snove, treba razmišljati o tome stalno i podsticati se podsvesno da stremimo ka njima. Bitnost svega je da zadržimo tu neku dobrotu i da ne pokleknemo pred lošim stvarima jureći ka uspehu. Rukovodim se citatom „Pobeda nije sve, ali želja za pobedom jeste“. Želim da na takmičenju ostvarim veliki uspeh i da svoj grad prezentujem na najbolji mogući način. Uvek sam se trudila da nadogradjujem sebe kao ličnost, možda mi je to pomoglo da se nadjem na izboru Miss Srbije”, izjavila je Lea Mudreša dodajući da je njen životni moto “Poznavati druge je inteligencija, poznavati sebe je prava mudrost. Kontrola drugih je snaga, kontrola sebe samog je prava moć”.

Leu možete podržati slanjem SMS poruke MIS 14 na 5555

Inače, sedamnaestogodišnja Lea Mudreša osnovnu školu je završila u Kragujevcu, a sada je učenik treće godine Srednje medicinske škole “Nadežda Petrović” u Zemun. 

Voli književnost, pronašla se i u pisanju. Za sebe kaže da je samouverena i jedinstvena. Obožava engleski i odlično ga govori. Fascinira je svet mode. Glavni pokretač su joj snovi koje želi da ostvari. Sve duguje svojoj majci koja joj je najveća podrška u životu.

Želi da studira medicinu i postane uspešan doktor, cilj joj je da izgradi uspešnu karijeru.