Kragujevčani

Kragujevčanin zaprosio devojku na koncertu “Legendi“ u porti Stare crkve (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:00 | Sreda, 26 06 2024

Jedan Kragujevčanin zaprosio je sinoć devojku na koncertu grupe “Legende” u porti Stare crkve. Iznenadio je trudnu devojku i pobrao simpatije publike na koncertu. 

U okviru Svetotrojičkih svečanosti sinoć je u porti Stare crkve koncert održala grupa “Legende”. Međutim, koncert je nakratko prekinut, a član grupe je pozvao jednog Kragujevčanina iz publike da im se obrati. 

Neki ljudi koji vole muziku grupe „Legende“ i koji vole ljude i koji vole svoje bližnje bi hteli nešto da kažu. Evo sad predajemo mikrofon jednom našem prijatelju, koji želi da vam se obrati”, rekao je član grupe “Legende”.

U publici je nastao tajac, a onda je jedan Kragujevčanin izašao na binu.   

Dragi sugarađani, prijatelji, imam nešto važno da vam saopštim. Prvo da se zahvalim grupi “Legende”, fenomenalan koncert, ali bih želeo pre svega moju buduću suprugu da pozovem na binu. Imam nešto važno da je pitam. 

Nikolija, da li želiš da se udaš za mene?”, upitao je svoju devojku ovaj Kragujevčanin. 

Njegova devojka Nikolija, koja je trudna, bila je iznenađena ovim gestom i bez razmišljanja i, što bi naš narod rekao, "kao iz topa" je odgovorila “Da!”.   

Prosidba je propropraćena gromoglasnim aplauzom, a pevač Legendi je budućim mladencima čestitao.

Nek vam je srećno. Da ste živi i zdravi, srećni i veseli i punog doma dece. Svaka čast! Živeli“. 

Na kraju se ovaj Kragujevčanin zahvalimo svima i izvinio što je koncert na kratko bio prekinut. Potom su njegova veronica i on nastavili da uživaju u koncertu grupe “Legende”.