KragujevčaniFoto: Privatna arhiva

Kragujevčanka iznenadila dečka: Oblepila mu auto sa 1.800 ljubavnih poruka (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
17:00 | Sreda, 25 08 2021

Kragujevčanka Milica Lazarević iznenadila je dečka Aleksandra Petrovića povodom obeležavanja dvogodišnjice veze, tako što je sa 1.800 ljubavnih poruka oblepila ceo njegov automobil, koji je bio parkiran ispred jednog marketa u Stanovu. Naravno da se Aleksandar iznenadio i nije mogao da veruje, kaže Milica i dodaje da su posle zajedno odlepili sve te poruke… 

Mnogo je načina da nekome pokažemo koliko ga volimo. Nekada to može da bude neka sitnica u vidu poklona, a ponekad i nesvakidašnje iznenađenje.  

 

Kragujevčanka, devetnaestogodišnja Milica Lazarević rešila je da iznenadi dečka dvadesettrogodišnjeg Aleksandra Petrovića povodom obeležavanja dvogodišnjice veze. Ideju za iznenađenje dobila je na društvenoj mreži TikTok, gde je videla da je jedna korisnica oblepila porukama dečku automobil. Rešila je da učini to isto. 

Oko 15 dana joj je bilo potrebno da na 1.800 papirića ispiše isto toliko ljubavnih poruka. Potom, je trebalo organizovati da se auto oblepi, a da joj dečko ne sazna. 

U tome joj je pomogao njegov brat, koji je uzeo auto rekavši Aleksandru da ga vozi kod majstora, a zapravo ga je odvezao kod Milice. Ona je odmah krenula da lepi papiriće, za šta joj je, kako kaže, bilo potrebno tri sata. Na kraju oblepljeni auto je bio parkiran ispred jednog marketa u Stanovu.

Kada je sve bilo spremno, pojavio se i Aleksandar koji, kako Milica kaže, nije mogao da veruje šta ga je snašlo i oduševio se njenim nesvakidašnjim gestom.  

Oduševili su se i prolaznici koji su im prilazi da ih pitaju šta se dešava, ali i zaposleni u marketu. Svi su ih na kraju pitali, kako će sve to da odlepe? Za to im je, tvrdi Milica, bilo potrebno pola sata, jer su imali i pomoć par prijatelja. 

S obzirom na to da su auto vrlo brzo vratili u prvobitno stanje, pa Aleksandar nije imao vremena da pročita sve Miličine poruke, pretpostavljamo da ih sada uveliko čita.  

Zanimljivo je i da je Milica kontaktirala portal InfoKG, kako bismo objavili ovu priču, ali Aleksandar ni za to ne zna. Tako da se nadamo da ga je i na ovaj način još jednom iznenadila i oduševila.

Galerija slika