Kragujevčani

Kragujevčanka nakon trećeg porođaja otkrila da ima dar za đakonije od testa: Planira da napusti posao i započne sopstveni biznis

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Utorak, 26 10 2021

Kragujevčanka Jelena Mihajlović tokom porodiljskog bolovanja igrom slučaja je otkrila da imam dara za pravljenje slatkih i slanih đakonija od testa, pa joj je to preraslo u hobi.  Uz troje dece, od kojih najmlađe ima samo dve godine, i posao, svakodnevno mesi i obraduje porodicu i prijatelje pecivom. Želja joj je da pokrene biznis i počne da zarađuje od svog hobija. 

Nakon trećeg porođaja tridesetčetvorogodišnja Kragujevčanka Jelena Mihajlović otkrila je da ima dara za pravljenje raznih đakonija od testa. Domaće pite od vučenih kora, mantije, kroasani, slatke i slane perece i štapići i krofne samo su neki od njih.  

Za vreme porodiljskog bolovanja, tad je počela i Korona, imala sam višak slobodnog vremena. Stalno smo bili kod kuće i ja nisam radila i rešila sam da mesim”, kaže Jelena Mihajlović.

Iako je nedavno počela da radi, to je ne ometa da svakodnevno umesi nešto.

Jeste naporno, sad se malo usklađujem. Četvrti razred, prvi razred, dve godine, tako da se trudim”, rekla je Jelena Mihajlović.

Jana, Vasilije i Daša najviše se raduju maminim đakonijama, kao i njen suprug Miljan, koji zna da pritekne u pomoć oko čuvanja dece. Srećan je što je njegova lepša polovina otkrila da ima dara za pravljenje peciva. 

Prezadovoljan sam. Trudim se da joj pomognem koliko mogu, nisam baš vičan u spremanju, ali sve što mogu ja joj pomažem”, kaže Jelenin suprug, Miljan Mihajlovi. 

Kad su srećni oni, srećna je i Jelena. 

Porodica, prijatelji, svi su srećni i zadovoljni i punih stomaka, što je najvažnije”, izjavila je Jelena Mihajlović.

Ova Kragujevčanka razmišlja da napusti posao i posveti se u potpunosti hobiju, od kog planira da napravi biznis i zarađuje.

Galerija slika