KragujevčaniFoto: Printscreen - Facebook/Slavica Bibercic

Nesvakidašnja svadba: Kolege iz KOVID ambulante iznenadile mladu (VIDEO)

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 23 05 2022

Snimak sa jedne svadbe u Kragujevcu postao je pravi hit i izazvao oduševljenje na društvenim mrežama. Mladine kolege iz kovid respiratornog centra, napravile su iznenađenje, prvenstveno za nju, ali i za sve goste. Oni su zaigrali pingvinski ples, a ovaj popularni način igranja na veseljima, izveli su u zaštitnim skafanderima i sa maskama na licu, piše Nova.rs.

Ovacije i aplauzi prolomili su se salom, kada je usred svadbenog veselja, dvadesetak mladinih kolega iz Respiratornog centra, u „voziću“ zaigralo pingvinski ples.

Oni su, baš kao i na radnom mestu, u skafanderima i sa zaštitnim maskama na licu, svojoj koleginici priredili iznenađenje, kojim su želeli da pokažu jedinstvo kolektiva., u pravom smislu reči „i u dobru i u zlu“.

Veseli medicinari dobili su ogroman aplauz poštovanja i ovacije za originalnu ideju, a razigranim kolegama pridružila se i mlada.
Kragujevački kovid respiratorni centar, otvoren je među prvima u Srbiji, a zaposleni u toj crvenoj zoni do sada su pregledali na desetine hiljada pacijenata. Duže od dve godine skafanderi i maske su njihova stvarnost, pa je odušak na veselju bio potpuno zaslužen.

Izvor: Nova.rs