KragujevčaniFoto: uzmiracun.rs

UZMI RAČUN I POBEDI: Kragujevčankama dve nagrade - Svetlana osvojila stan, Gordana automobil

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 25 01 2021

Kragujevčanka Svetlana Janković osvojila je stan u beogradskom naselju Zemunske kapije u prvom izvlačenju drugog ciklusa nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, a Gordana Kesić iz našeg grada automobil Fiat 500L. Dobitnica stana Svetlana Janković izjavila je za Blic da nije gledala izvlačenje, već kad su joj javila da je osvojila nagradu vraćala je da pogleda emisiju. Dodaje da iako se nije nadala, nagrada je stigla u pravom momentu. 

U prvom izvlačenju drugog ciklusa nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” dve nagrade su osvojile Kragujevčanke. Stan u beogradskom naselju Zemunske kapije je pripao Svetlani Janković, a automobil Fiat 500L Gordani Kesić. 

I dalje sam zbunjena, nisam ni svesna šta se dogodilo. Nisam gledala izvlačenje, javili su mi, pa sam vraćala emisiju da i sama pogledam i da se uverim. Prvo je počela da me zove porodica da bi mi javila da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Posle su me i iz te komisije zvali i iskreno još nisam svesna”, ispričala je za Blic Svetlana Janković i dodaje: 

 “Nikad ništa nisam dobila u igrama na sreću, mada ih nisam toliko ni igrala. Pre dve godine sam, doduše, slala račune, i to sam poslala više koverata nego sada. Ovog puta sam poslala četiri, zajedno sa drugaricom i nisam ni razmišljala više o tome, čak nisam znala ni datum izvlačenja. Iako se nisam nadala, nagrada je stigla u pravom momentu”, kaže za Blic ova Kragujevčanka.  

Olimpijski šampion Davor Štefanek doneo je sreću dobitnicima, a u konkurenciji je bilo više od 8 miliona koverata, koliko je stiglo do prvog izvlačenja nagrada u drugom ciklusu nagrade igre “Uzmi račun i pobedi”. 

Nagrada igra “Uzmi račun i pobedi” se nastavlja, a sva punoletna lica koja pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara, mogu već 30. januara da učestvuju u izvlačenju vrednih nagrada.

Na poleđini koverte potrebno je da stoje ime i prezime, adresa iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“. Za sva dodatna pitanja, na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs. 

Podsetimo, u prvom ciklusu nagrade igre “Uzmi račun i pobedi” stan je takoše osvojila Kragujevčanka Vesna Cvetković, a naš sugrađanin Zoran Petković automobil Fiat 500L. Opširnije ovde: UZELA RAČUN I POBEDILA: Kragujevčanka dobitnica STANA u Beogradu i Uručeni ključevi Fiata 500L dobitnicima nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", među njima i jedan Kragujevčanin.

Izvor: uzmiracun.rs i Blic