KulturaFoto: printscreen/youtube

Bend "Vesela mašina" objavio novi singl: Jedina KAFANA koja trenutno radi (VIDEO)

Autor: Jovana Mladenović
14:00 | Utorak, 30 03 2021

Kragujevački bend "Vesela mašina" objavio je novi singl, pesmu pod nazivom "Kafana", obradu hita "Rokera s Moravu".

Dugo očekivani singl regionalne opank-rok atrakcije, kragujevačkog sastava "Vesela mašina", konačno je ugledao svetlost dana. Posle izuzetno uspešnog rimejka hita „U našega Rajka golema svirajka“ legendarnih "Rokera s Moravu", momci nastavljaju tamo gde su stali. A stali su, gde drugo nego u kafani.

Posle mnogobrojnih uspešnih nastupa u regionu, kafana je mesto u koje se stalno vraćaju i gde pune baterije za naredne nastupe. Usled pandemije COVID-a 19 i zatvaranja istih, "Vesela mašina" je rešila da uzme stvar u svoje ruke i na radost mnogih napravila kafanu u svom stilu.

Sve je to zabeleženo u spotu za pesmu „Kafana“ gore pomenutih "Rokera s Moravu", koju su momci maestralno obradili.

Koristeci autentični autobus iz kultnog filma „Ko to tamo peva“, koji je za ovu priliku preuređen u kafanu na točkovima, snimljen je spektakularan spot u kome se vidi sva radost koju nam pruža.

„Da se mi pitamo, otvorili bismo sve kafane, jer one život znače“, reci su frontmena Saleta Ziherice, ali pošto se ne pitamo, uzeli smo stvar u svoje ruke i napravili našu. Pozvali smo drage prijatelje i krenuli u veselu vožnju kojom smo hteli da svima izmamimo osmeh na licu i damo malo vedrine u ovom teškom vremenu za sve nas. Pozivamo Vas u našu kafanu, ima mesta za sve. Ono najbitnije je da smo u njoj svi sigurni. Kafana, kafana, kafana... Živeli!".