KulturaFoto: Facebook/darkshinesKG

DARKSHINES: Koncertna promocija albuma "Predaj se!"

Autor: Jovana Mladenović
15:00 | Četvrtak, 22 09 2022

Koncertna promocija albuma "Predaj se!" benda Darkshines biće upriličena sutra od 21 sat u Domu omladine.

Kragujevački bend Darkshines, koji je 6. maja ove godine objavio u CD formatu povratnički album "Predaj se", u izdanju promoterske kuće Long Play, ovo izdanje predstavio je publici na svim relevantnim digitalnim platformama. Album će biti uživo promovisan na koncertu u bašti Doma omladine.

"Posle spektakularnog nastupa povodom proslave dana grada Kragujevca 6. maja, gde smo odsvirali nekoliko pesama sa novog albuma, odlucili smo da u kultnoj bašti Doma omladine napravimo koncertnu promociju, gde ćemo publici predstaviti ceo materijal", najavljuje gitarista benda Branislav Blagojević, poznat kao Boža Friedman. "Ovaj događaj je uvod u proslavu 20 godina postojanja benda, koja će biti obeležena objavljivanjem jednog novog, veoma zanimljivog izdanja".
Boža ističe da će se Darkshines potruditi da promotivni koncert bude propraćen "odličnim audio-vizualnim efektima".

"Pozivam sve ljubitelje kvalitetnog hard-roka da dođu, čuju i vide šta smo im to pripremili. Na koncertu ćemo imati i nekoliko gostiju iznenađenja, tako da garantujemo dobar provod. Darkshines vas poziva na predaju. Vidimo se".

Darkshines su se, posle pauze, trijumfalno vratili na scenu nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu u svom gradu. U novembru 2021. predstavili su prvi najavni singl za novi album, “Zaboravi me”, a onda je usledila naslovna pesma “Predaj se!”, uz upečatljiv, provokativan spot. U junu je plasiran spot za numeru "Kriva za sve", sa kadrovima snimljenim na pomenutom nastupu 6. maja.