Kultura

Počinje 8. "Šumadija fest"

Autor: Jovana Mladenović
12:30 | Četvrtak, 08 11 2018

"Šumadija fest", osmi po redu, biće održan 9. i 10. novembra u Čaurnici Kneževog arsenala, na dve scene. „Techno night“ rezervisan je za prvo, a „Psy/trance night“ za drugo veče festivala. 

Program festvala planiran za „Main Stage“ biće održan na prizemlju Čaurnice, dok će program namenjen „Second Stage“-u biti na spratu Čaurnice.

U petak, 9. novembra, biće održan „Techno night“ kada će na „Main Stage“-u nastupiti: Cez, Sale Kovinac B2B Bo-yan, Teodora Jarić i kao hedlajneri, Metodi Hristov i Lea Dobričić. Na „Second Stage“-u, na spratu Čaurnice, nastupiće Groovytech, Dimitri Banger, Marko Škorić, Milhouse, Vietmens, Nenad Dokić, Subgreen i ZV1 B2B Bokarić.

U subotu, 10. novembra,  na „Psy/trance night“-u, na „Main Stage“-u će nastupiti: Kimo, Sale L&S, Matamyc,  a kao hedlajneri  E-Clipe i Zyce-a.Na „Second Stage“-u nastupiće: Sale Kovinac, Nixy B2B Technober, Srećko Divić, Goranche, Namnsky, Urgo, Derek West i Ćuma.

Cena jednodnevne ulaznice je 700 dinara i važi do 8. novembra u ponoć. Ulaznice mogu da se kupe preko prodajnih mreža Eventim-a, DDTickets-a i Gigstix-a i na sajtu www.sumadijafest.com, dok u Kragujevcu karte možete kupiti u kafeu Smiley, koji se nalazi preko puta PMF-a.