SkverFoto: Facebook/ABAKO Dečja škola programiranja.

ABAKO: Pretvorite vreme koje vaše dete provodi pored računara u nešto kreativno, korisno i dragoceno za razvoj

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Četvrtak, 21 05 2020

U Dečjoj školi programiranja “ABAKO” u toku je upis u letnju školu programiranja, robotike i elektronike. Najmlađi Kragujevčani biće u prilici da se kroz igru upoznaju sa osnovama programiranja, ali i da kreiraju igrice i animacije. Zainteresovani sve informacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 063/772-99-55 ili Facebook stranice ABAKO Dečja škola programiranja.

Deca sve više vremena provode na telefonu, tabletu ili računaru, a brojni sadržaji koje “konzumiraju” mogu loše uticati na njih. Roditeljima koji žele da im dete nešto i nauči tokom tog vremena u Kragujevcu je dostupna Dečja škola programirana “ABAKO”. 

U toku je upis u letnju školu programiranja, robotike i elektronike, a deca su u prilici da kroz igru nauče mnoge stvari iz oblasti programiranja, koje mogu za njih da budu od velikog značaja u budućnosti. 

Pretvorite vreme koje vaše dete provodi pored računara u nešto kreativno, korisno i dragoceno za razvoj. Cilj nam je da kroz igru podstičemo dečju kreativnost i nauče osnove programiranja. Deca će u zavisnosti od uzrasta učiti da prave igrice i animacije, aplikacije za mobilne telefone, WEB sajtove”, kažu u Dečjoj školi programiranja “ABAKO”.  

Dečja škola programiranja “ABAKO” nalazi se u ulici Dr Ilije Kolovića 64. Roditelji koji su zainteresovani da upišu decu u letnju školu programiranja, robotike i elektronike sve infromacije mogu dobiti pozivom na broj telefona 063/772-99-55 ili na Facebook stranici ABAKO Dečja škola programiranja.

*PR tekst