SkverFoto: Keramika Jovanović

Akcija u Keramici Jovanović: Zalepi popust na pločice!

Autor: InfoKG
12:00 | Sreda, 20 07 2022

U svim salonima Keramike Jovanović u toku je akcija “Zalepi svoj popust!”, koja će trajati do 18. avgusta. Kupovinom pet kilograma bilo kog Weber lepka na 1 metar kvadratni pločica, svaki kupac dobija dodatnih 5 odsto popusta na kupljene pločice.

Odluku o kupovini keramičkih pločica za novo i renoviranje postojećeg kupatila ili druge prostorije stambenog i poslovnog prostora najčešće ne donosimo tako lako, posebno ako nam je, osim pločica, potreban i propratni materijal za lepljenje keramike, kao i drugi kupatilski elementi. U velikom broju slučajeva, izbor ovih artikala ograničen je raspoloživim budžetom zbog čega su akcijske prodaje idealne prilike za kupovinu pločica i druge kupatilske opreme koju planirate već duže vreme.

Jedna od idealnih prilika da kupite više, a platite manje je upravo nova akcija Keramike Jovanović “Zalepi svoj popust“! Kupovinom 5 kilograma bilo kog Weber lepka na 1 metar kvadratni pločica, svaki kupac dobija dodatnih 5 odsto popusta na kupljene pločice! Akcija važi do 18. avgusta u svim salonima Keramike Jovanović.

Ukoliko ste ikad pomislili da ćete prilikom odabira pločica zaboraviti na lepak – to se sada sigurno neće desiti. Nakon što ste se odučili za određene modele keramike iz njihovog bogatog asortimana, odaberite i Weber lepak u skladu sa vrstom pločica, kao i namenom prostorije. Za sve nedoumice pri izboru lepka ili samih pločica - zaposleni u salonima Keramike Jovanović pomoći će vam stručnim savetom i adekvatnom preporukom.

Akcija „Zalepi svoj popust“ savršen je način da uštedite i odlična prilika da pribavite lepak za keramiku i keramičke pločice višeg cenovnog ranga, po akcijskim uslovima i nižoj ceni.

Podsećamo Vas da akcijski uslovi važe do 18. avgusta u svim salonima Keramike Jovanović! U našem gradu salon se nalazi na dobro poznatoj adresi: Autoput Kragujevac – Batočina bb, Žirovnica, a kompletan asortiman sa opisima, inspirativnim primerima opremanja i cenama možete pogledati i na njihovom sajtu: keramikajovanovic.rs.  

*Promo

Galerija slika