Skver

Auto škola POČETNIK otvorila svoja vrata budućim vozačima (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 30 12 2019

Auto škola “Početnik” zvanično je počela sa radom, a svi budući vozači zainteresovani za polaganje AM, A1, A, B ili D kategorije će imati priliku da sebi obezbede najkvalitetniju moguću obuku u savremenom, odlično tehnološki opremljenom centru u Kosovskoj 28. Najnoviji računari, moderno opremljena učionica, iskusni i profesionalni instruktori i vozila za polaganje vrhunskog kvaliteta su samo delić onoga što Auto škola “Početnik” nudi vozačima odlučnim da dobiju najbolje i nauče da voze sa stilom.  

Teorijska obuka će se odvijati u učionici opremljenoj sa deset modernih računara, dok će polaznici praktične obuke imati jedinstvenu priliku da vožnju savladaju na novim i pouzdanim vozilima, uključujući:  

Volkswagen Polo i up 2019. godište (B kategorija)
Yamaha MT-07 2019. godište (A kategorija)
Piaggio Liberty 125 2019. godište (A1 kategorija)
Kymco Agility 50 2019. godište (AM kategorija)
Autobus MAN 313 (D kategorija)

Škola omogućava plaćanje obuke u mesečnim ratama, pa se do dozvole sa Auto školom “Početnik” može doći već od samo 4.999din/mesečno. 

Verujemo da vožnja ne bi trebalo da bude luksuz dostupan za nekolicinu, već pravo omogućeno za sve. Zbog toga smo se maksimalno potrudili da pružimo najpovoljnije moguće uslove plaćanja, ujedno sa najvišim mogućim kvalitetom obuke. Verujemo da je to baš ono što naši sugrađani zaslužuju”, rekao je vlasnik Auto škole “Početnik”, Dušan Pantelić. 

Auto školu “Početnik” možete kontaktirati pozivom na broj telefona 034/250-740, dolaskom na adresu škole Kosovska 28G/1 ili posredstvom sajta autoskolapocetnik.com

*PR tekst

Galerija slika