SkverFoto: Keramika Jovanović

Black Friday akcija kakvu Keramika Jovanović nije imala do sada!!!

Autor: InfoKG
11:18 | Ponedeljak, 20 11 2023

Veliki lanci prodavnica na Black Friday drastično spuštaju cene, uz prethodne najave popusta i ograničenih količina, i ljudi jednostavno, privučeni velikim uštedama, masovno žure, od ranih jutarnjih sati, po svoje željene artikle. 

Po svemu sudeći, ovog dana ćete morati da požurite i do salona kompanije “Keramika Jovanović”. Iz njihove prodaje stigle su nam informacije da su popuste proširili na artikle iz raznih segmenata, tako da ćete, po ekstra uslovima, moći da opremite skoro celo kupatilo ili popločate prostorije granitima, koji inače pripadaju artiklima nešto višeg cenovnog ranga.

Akcijski popusti se ovom prilikom kreću od 25% do 50%, na određene artikle. Preciznije, ono što su izdvojili iz svog asortimana, a što možete kupiti po akcijskim uslovima i to samo u petak, 24. novembra, je sledeće:

kupatilski nameštaj, tuš kabine i paravani brenda “Keramika Jovanović” – sa popustom od 25% 

granitna pločica dimenzija 60x120 cm Breccia uz 30% popusta, za vaš vanvremenski enterijer (trenutna cena je 1.971,00 rsd/m2)

- unutrašnja pločica vrhunskog kvaliteta i sjaja, dimenzija 30x60 cm Spatolato Classice Glossy po jedinstvenoj ceni od 999,00 rsd/m2 (trenutna cena je 1.490,00 rsd/m2)

40% popusta na kupatilsku galanteriju Tatay

- i ono što svakom kupatilu predstavlja potrošni materijal je wc daska, koja je ovom prilikom na popustu od 50%

BLACK FRIDAY je svakako prilika da, po zaista neverovatnim cenama, opremite svoje kupatilo ili ga renovirate, osvežite.

“Pozivamo sve zainteresovane kupce da posete naš salon u Kragujevcu, tačnije u Žirovnici, i iskoriste ovu akciju. Očekujemo veću posetu ovog dana te unapred molimo za strpljenje. Svaki kupac će biti uslužen, pružićemo svima pomoć i savete prilikom kupovine, jer to je ono po čemu se dodatno izdvajamo. Navedeni popusti se ne sabiraju sa popustima koji su već istaknuti na nekim proizvodima.”

Kako biste uvek i pravovremeno bili informisani o akcijskim prodajama “Keramike Jovanović” preporučujemo da se prijavite na njihov newsletter i u vaš inbox će stizati korisni saveti i informacije za povoljnu kupovinu. Na društvenim mrežama njihove stranice su veoma ažurne i savetujemo vam da ih zapratite, ukoliko već niste.

Lokacija salona je već dobro poznata, ali da podsetimo da se nalazi na putu Kragujevac – Batočina bb, a radno vreme salona je od 8 do 20 časova radnim danima, subotom od 8 do 15 časova.

*Promo