SkverFoto: pixabay.com

Bliži se DAN ŽENA, a mi za vas izdvajamo SAVRŠENE POKLONE

Autor: J.M.
17:00 | Petak, 05 03 2021

Kako izabrati poklon za svaku dragu ženu u svom životu, izazvati oduševljenje, a ne potrošiti celu platu? Mi imamo par ideja koje će vam biti od pomoći. 

Svake godine, 8. marta se obeležava Međunarodni dan žena i prilika je da pokažemo svim dragim ženama koliko ih poštujemo, volimo i koliko su nam bitne.

Tradicija nalaže da svako od nas, sebi bitnu damu obraduje nekim simboličnim poklonom, ali ta tradicija važi koliko za muškarce toliko i za žene. Taj poklon ne mora da biti jako skup ali, mi smatramo da mora biti nešto što pokazuje značaj te žene u našem životu. Kako je svaka žena drugačija i pokloni bi trebalo da budu različiti, nikako nemojte kupiti 5 ruževa i razdeliti po nahođenju! Morate znati da li voli da čita, da se šminka, da li ima voljenog ljubimca ili pak baš voli orhideje.. 

Izdvajamo 5 predloga za koje garantujemo uspeh!

Obavezno osluškujte šta joj je potrebno! Žene često u razgovoru nagoveste šta "jure da pronađu" ovih dana, za šta nikako da odvoje novca i šta bi volele da imaju..

Specijalna dama u vašem životu je "luda" za filmovima i knjigama, predlažemo da pojurite u bioskop i iznenadite je nekim fantastičnim filmom koji do sad nije gledala ili posetite knjižaru kako biste upotpunili njenu kućnu biblioteku. Upakujte knjigu i uparite je sa fantastičnim Party Time balonima, na njihovom štandu u Kragujevac Plazi.

Budite kreativni, odlučili ste se ipak za klasiku i vaš izbor je kozmetika. Taj tip poklona može delovati jako dosadno osim ako ga ne napravite zabavnim. Ruž, lak za nokte, maskara, mleka za telo ili čak i neka poklon kartica iz drogerije može biti poklon koji će vašu posebnu damu oduševiti. Party Time tim je tu, da svaki vaš poklon učini maksimalno interesantnim, čujemo da poklon čak mogu spakovati unutar balona, zamislite samo balon koji puca, konfete lete na sve strane i osmeh na licu dame, neprocenjivo!

Ako znate da voli slatkiše, onda za vas imamo savršen poklon! Party Time gift box-ovi su od nedavno u ponudi, sadrže luksuzne slatkiše i pića, unikatno su upakovani i garantovano ostavljaju jak utisak, bilo da ste ih namenili ženi, majci, sestri ili devojci. Dosta priče, slika govori više od hiljadu reči.

  

Ako i dalje nemate ideju predstavljamo vam dva Party Time proizvoda koje će ponosno čuvati i koji će joj sigurno ulepšati dan! Party Time je ovaj put za vas izdvojio večnu ružu u staklu i gigantskog medu od sitnih ruža, malo je reći će je ostaviti bez teksta!

 

Neizostavni deo 8. marta jesu ruže i baloni, jedna ruža i balon u obliku srca je jako efektan poklon jer sam govori "VOLIM TE", rečenica koju žena treba da čuje svakoga dana!