SkverFoto: Facebook/Clock Travel

CLOCK TRAVEL: Letovanje u Grčkoj sa prevozom već od 45 evra po osobi

Autor: Branko Vukašinović
11:30 | Ponedeljak, 04 06 2018

Turistička agencija “Clock travel” pripremila je brojne povoljne ponude za sve zainteresovane tursite za predstojeće leto, a među njima je i desetodnevno letovanje u Grčkoj sa prevozom po ceni već od 45 evra po osobi. 

Sezona letovanja se zahuktava, pa većina ljudi pravi planove na koji način će i gde otputovati, a pritom da to bude povoljno. Zbog toga je Turistička agencija “Clock travel” pripremila Last minute aranžmane za letovanje početkom juna po super sniženim cenama.   

U ponudi je veliki izbor vila i apartmana u najpopularnijim mestima severne Grčke. Cena letovanja u Grčkoj za 10 dana sa prevozom je već od 45€ po osobi.  

U Turiskičkoj agenciji “Clock travel” pripemili su vrlo povoljne aranžmane, ne samo za početak juna, već i za celo leto. S obzirom na to da su godinama unazad grčka letovališta najpoplarnija, “Clock travel” je pripremio brojne povoljne ponude za Olimpsku regiju (Paralija, Olympic beach, Nei Pori, Leptokarija, Platamon), Halkidiki (Kalitea, Polihrono, Hanioti, Pefkohori i na drugom prstu Nikiti, Neos Marmaras i Nea Flogita), regiju Svetog Đorđa (Nea Vrasna, Asprovalta, Stavros) i Tasos. 

Turistička agencija “Clock travel” nalazi se u ulici Milovana Gušića 4 u Kragujevcu. Zainteresovani sve informacije mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 034/200-196 i 069/1-034-034, kao i na sajtu www.clocktravel.rs

*PR tekst