Skver

Color Queens: Profesionalno toniranje po uzorku boje automobila, bez razlike u nijansi, po pristupačnim cenama (FOTO)

Autor: InfoKG
12:30 | Četvrtak, 27 08 2020

Prodavnica boja i lakova "Color Queens", koja se nalazi u Beogradskoj ulici u Kragujevcu, nudi, po pristupačnim cenama, kompletan program za refinish i detailing automobila, a od nedavno i program za široku potrošnju i industrijske premaze. "Color Queens" postavlja nove standarde u ovoj oblasti, pa shodno tome, pruža mogućnost toniranja po uzorku boje automobila i u skladu sa vašom šifrom iz saobraćajne dozvole, bez greške i razlike u nijansi. 

Kvalitet, ljubazan i profesionalni pristup mušterijama i pristupačne cene, samo su neke od pojedinosti koje krase prodavnicu boja i lakova "Color Queens", smeštenu u Beogradskoj ulici 52 u Kragujevcu. "Color Queens" nudi širok asortiman proizvoda, stalno povoljne cene i sezonske akcije. 

Na ovom mestu, pored prodaje boja, lakova i svih materijala za auto refinish, možete naći i najbolje proizvode za završni sjaj automobila. U ponudi su polir paste, sunđeri i sredstva za dubinska pranja najpoznatijih brendova SONAX, RIWAX, 3M i NORTON. Pružaju mogućnost toniranja po uzorku boje automobila i u skladu sa šifrom iz saobraćajne dozvole, bez greške i razlike u nijansi.

“Color Queens” je strateški partner Helios Refinish tima, zbog toga radi sa miks sistemom MOBIHEL za auto program. Kada je reč o industrijskim premazima u ponudi je programa GRAVIHEL, takođe, iz sistema Helios. 

Prodavnica boja i lakova "Color Queens", koja se nalazi u Beogradskoj ulici u Kragujevcu, radnim danima je otvorena od 8 do 17 časova, a subotom od 8 do 14 časova. Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu kotaktirati "Color Queens" pozivom na broj telefona 063/298-288 ili putem Instagram i Facebook stranica. 

*Promo

Galerija slika