SkverFoto: Keramika Jovanović

Dani Italije u salonima Keramike Jovanović: Iskoristite Tutto completo akciju! (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Nedelja, 28 06 2020

Povodom Dana Italije, koji se u salonima Keramike Jovanović održavaju od sutra do subote, 4. jula, za sve kupce pripremljena je specijalna Tutto completo akcija, koja pruža 25 odsto popusta na keramičke pločice poznatih italijanskih brendova, pojedine modele kupatilskog nameštaja i tuš kabina.

"Ovog leta Italija dolazi kod nas! Za one koji znaju da prepoznaju kvalitet, od 29.06. do 04.07., pripremili smo Tutto completo akciju od -25% na redovne cene keramičkih pločica poznatih italijanskih proizvođača: Marazzi, Savoia, Dado Keramika, La Fenice i mnogi drugi. Pored atraktivnih dimenzija, raznolikih dezena i modernih tekstura, ove pločice odlikuje i vrhunski kvalitet, kao i odlične tehničke karakteristike. Osim keramičkih pločica, akcija od -25% uključuje i pojedine modele našeg kupatilskog nameštaja: Milano, Stella i Bologna, kao i tuš kabinu Tuto sa kadicom. Iskoristite Dane Italije i po povoljnim uslovima opremite vaše kupatilo Tutto Completo", poručuju iz Keramike Jovanović.

Kupcima je omogućeno plaćanje na odloženo do 12 mesečnih rata, bez kamate, putem administrativne zabrane, preko PIO fonda i čekovima građana. 

Salon “Keramike Jovanović” u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, otvoren je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati pozivom na broj telefona 034/240-240 ili na oficijalnom sajtu keramikajovanovic.rs

*Promo

Galerija slika