SkverFoto: DERMA Estetic Centar

DERMA Estetic Centar: Kragujevac u korak sa svetskim laserskim tehnologijama (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 28 08 2020

Kragujevčani su prvi u Srbiji u prilici da isprobaju najnoviju lasersku platformu renomirane kompanije Alma, pod nazivom “Alma Harmony XL PRO - special edition –“, u Ordinaciji opšte medicine “DERMA Estetic Centar”, koja se nalazi u u ulici Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 100. Ovom dermatološkom laserskom platformom moguće je tretirati 65 stanja na koži, među kojima se nalaze: akne, ožiljci od akni, trajna epilacija dlačica, uklanjanje tetovaža...

U Kragujevac je nedavno stigla najnovija laserska platforma renomirane kompanije Alma, a pod nazivom Alma Harmony XL PRO - special edition -.

Alma Harmony XL pro je prestižni uređaj medicinskog ranga klasifikovan kao dermatološka laserska platforma - medicinski uređaj, a o ozbiljnosti ovog aparata govori činjenica da ga mogu posedovati isključivo ordinacije.

Ovu lasersku platformu u svojoj najjačoj konfiguraciji (sve sonde koje su u ponudi, ukupno 9) prvi u Srbiji će imati prilike da isprobaju Kragujevčani i to u Ordinaciji opšte medicine “DERMA Estetic Centar”.

Kragujevčanima je otvorena mogućnost tretiranja 65 stanja na koži među kojima se nalaze: akne, ožiljci od akni, trajna epilacija dlačica, uklanjanje tetovaža i mnoge druge.

Ovi laseri predstavljeni su na najvećem kongresu estetske medicine na svetu, u Parizu, februara 2020., a nekoliko meseci kasnije stigli su u Šumadiju.

Zvanična facebook stranica kompanije Alma objavila je da ponosna što je klinika u Kragujevcu prva u regionu dobila novi HARMONY XL PRO special edition.

Sveobuhvatan laserski centar sadrži:

*Clear Lift laser (frakcionisani Q switch nd:yag 1064nm) za poboljšanje teksture kože, rejuvenaciju (produkicija novog kolagena), tretman hiperpigmentacija (melazme), uklanjanje tetovaža i permanent make up-a, lečenje onihomikoze 

*KTP laser (532 nm) za površinske pigmentacije, lentigo solaris (staračke fleke), pege, zelene i crvene tetovaže

*Erbium:yag ablativni laser (2940 nm) za ožiljke od akni, antiaging, strije, skin resurfacing

*Erbium:glass (Clear skin PRO) laser za akne, ožiljke od akni kao i podsticanje novog kolagena kod zrele kože

*Dye-vl za crvenila, Rozaceu, kuperozu, crvene inflamirane akne

*Long pulsed Nd:yag kojim se tretiraju kapilari i vaskularne lezije, hemangiomi.

*SHR lasersku epilaciju (Super Hair Removal) - trajno uklanjanje dlačica tokom cele godine.

*NIR (infra red) za momentalan efekat zategnute kože

*Impact tehnologija - unošenje aktivnih supstanci duboko u kožu

*Lokalna UVB terapija: vitiligo, atopski dermatitis, pojedinačni plakovi kod psorijaze, ekcemi…

Sve sonde na dermatološkoj laserskoj platformi HARMONY (za rejuvenaciju, ten i teksturu kože, epilaciju) imaju američki FDA i evropski CE sertifikat. Bezbednost i efikasnost potvrđuju kliničke studije i radovi koji se mogu naći na zvaničnom sajtu kompanije Alma.

Epilacija na laserskoj platformi Alma nosi oznaku SHR (super hair removal), što je patentirana tehnologija laserske epilacije ove kompanije, primenjena i na ovu sondu. Tretman epilacije radi se u pokretu - in motion i daje odlične rezultate prema kliničkoj studiji objavljenoj na sajtu kompanine Alma.

Trajna epilacija je jedna od najpopularnijih procedura sa razlogom, a kada se radi medicinskim aparatima poput Alma epilacije i pod kontrolom lekara, uspeh je zagarantovan.

U svim prestižnim klinikama u svetu (Beverly Hills, Hollywood) Alma Harmony platformom upravljaju renomirani lekari koji iza sebe imaju reference i iskustvo u radu sa pacijentima. Tako i kod nas, doktorka koji upravlja radom najnovije HARMONY laserske platforme je prošla Alma klinički trening u Tel Avivu, a sva predavanja vezana za laserske tehnologije i lasersku epilaciju slušala na najprestižnijim svetskim kongresima estetske medicine čiji je redovni učesnik (AMWC Monako, IMCAS Pariz).

Ordinacija opšte medicine Krstić Erić “DERMA Estetic Centar” nalazi se u ulici Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 100. Sve informacije zainteresovani mogu pronaći pozivom na broj telefona 064/946-40-00, na sajtu www.derma-estetic-centar.com ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram

*Promo

Galerija slika